shoplog
Vorige week was ik een aantal dagen alleen thuis want mijn moeder ging voor vijf dagen naar Londen toe. Ze ging daar naar toe met niet echt de bedoeling om te shoppen, maar ik heb haar wel een klein boodschappenlijstje van mij meegegeven. Als ze er niet aan toe kwam of niet wilde dan was het geen probleem, maar mijn moeder heeft wel een aantal dingetjes voor mij meegenomen en ik wil graag laten zien wat het is. Dus bij deze een shoplog van Londen

londen
Het is niet super veel, maar ik ben er wel heel erg blij mee. In Londen zijn heel veel beauty dingen veel goedkoper en er is ook nog eens meer verkrijgbaar. De welbekende concealer van Collection 2000 stond bovenaan, maar jammer genoeg was deze niet te koop bij Superdrug. Dat was de winkel waar mijn moeder heen ging.

Dit is alles wat mijn moeder gekocht heeft. Als eerst de twee Real Techniques kwasten. Ik had er al drie, maar na het filmpje van Vera wilde ik deze twee ook wel graag proberen. De Expert Face Brush en de Blush Brush. De laatste tijd kijk ik steeds liever naar de wat duurdere make-up dan de mega budget make-up. Hier ben ik dus heel blij mee. Ben benieuwd hoe fijn ze werken.

Dan heeft mijn moeder ook een Baby Lips meegenomen. Ik wilde graag een zwarte of een witte versie. Omdat we die niet in Nederland hebben, maar jammer genoeg waren die er niet en heeft mijn moeder de Peach Kiss versie meegenomen. Deze verkopen we ook in Nederland, maar dat is geen probleem. Ik ben benieuwd naar het kleurtje. Want ik weet al hoe de werking is omdat ik al een Baby Lips in mijn bezit ben. Ze zijn fijn!! 🙂

shoplog
En dan als laatste iets waar ik misschien wel het meest blij mee ben. Namelijk de Maybelline Baby Skin. Ik zie het steeds meer voorbij komen op Youtube bij buitenlandse Youtubers en ik ben steeds nieuwsgieriger. Hij is wel te koop op eBay, maar dan wel drie keer zo duur. Blij dus dat mijn moeder hem heeft kunnen kopen.

En dat was alles. Zoals ik al zei is het niet veel, maar ben er wel heel blij mee. Dus hopelijk vonden jullie het wel leuk om te zien.

Ben jij wel eens in Londen geweest?

x Daniëlle