blogs
Op dit moment volg ik volgens mij meer dan 100 blogs via Bloglovin. Via Bloglovin vind je alle artikelen die ze plaatsen en Bloglovin is echt een ideaal middel voor als je meerdere blogs volgt. Veel mensen kennen Bloglovin denk ik wel, maar als jullie ooit nog eens uitleg willen over Bloglovin in het algemeen. Laat het even weten. Ik volg dus ongeveer 100 blogs, maar dat is nog niks vergeleken met hoeveel blogs er al zijn. Er zijn duizenden! Echt ontzettend veel. Vandaag wil ik graag een paar blogs in het zonnetje zetten. Misschien dat je ze nog niet kent en het daarom juist leuk is om ze te gaan volgen via Bloglovin.

blogs
Beautyzoom
Beautyzoom volg ik eigenlijk nog helemaal niet zo heel lang. Ik weet ook niet meer precies hoe ik erop terecht kwam, maar ik vind het echt een leuke blog om te volgen. Ze heeft een mooie rustige layout en haar foto’s vind ik mooi en duidelijk. Het is een blog die ik op dit moment echt graag volg. Ze heeft nog niet veel volgers, maar ik weet zeker dat die nog wel komen.

blogs
Beautycloud
Beautycloud is een blog die ik al een behoorlijke tijd volg. Ze heeft echt prachtige foto’s. Elke keer weer vraag ik me af hoe ze het weer doet. De foto’s zijn zo duidelijk, licht en mooi. Ze is echt een voorbeeld voor mij qua fotografie. Haar artikelen zijn heel uitgebreid en informatief. Ze doet het super en het is zeker de moeite waard haar te volgen.

blogs
xWiesx
Wies heb ik leren kennen via de blog van Lifesplash. Ze plaatste een keer een artikel over Wies en sindsdien ben ik haar gaan volgen. Met de dag zie ik haar blog steeds verbeteren naar mijn idee. Haar foto’s vind ik steeds mooier, haar looks steeds indrukwekkender en haar artikelen steeds leuker. Vooral om haar looks is een reden dat ik haar volg. Haar ooglooks zien er op de foto’s altijd zo mooi en bijzonder uit. Echt wauw! Zeker een reden om haar dus te gaan volgen!

blogs
The Beauty Assistant
Ook Marloes haar blog heb ik echt zien groeien. Ik volg haar ook al heel erg lang. Ze heeft hele duidelijke en mooie foto’s op haar blog. Ze laat altijd heerlijke maaltijden zien en heeft erg leuke artikelen online staan. Marloes heb ik al eens in het echt gezien bij het Hema persevent.

Misschien kende je al deze blogs al wel, maar toch wilde ik ze graag even in het zonnetje zetten. Ze zijn namelijk echt de moeite waard om een kijkje op te nemen.

Kende jij deze blogs en welke blogs zou jij graag in het zonnetje willen zetten? Dat kan je hier doen in de comments.

x Daniëlle