kwasten
Kwasten vind ik een belangrijk onderdeel van make-up. In Duitsland kocht ik daarom ook drie nieuwe kwasten. Alle drie gebruik ik ze met heel veel plezier en daarom wilde ik er even snel wat over kwijt. Ze zijn alle drie lekker budget en zeker aanraders.

De kwasten die ik heb gekocht zijn van de merken Body & Soul, Catrice en Essence. Het zijn drie hele verschillende kwasten. Een kabuki kwast, een (highlighter) kwast en een oogschaduw kwast. Ze zijn alle drie helemaal niet duur, maar de precieze prijs weet ik niet meer. Dus sorry alvast.

kwasten
kwasten
Dit is de kabuki kwast van Catrice. Hij is lekker klein en ziet er heel schattig uit. De haartjes zijn ook een stuk steviger dan bijvoorbeeld die kabuki van Essence. Ik wissel deze graag af met die van Essence. Ook al zijn de haartjes wat stevig, ik vind hem wel fijn in gebruik. De poeder breng je daardoor iets dekkender aan.

kwasten
kwasten
Dan deze oogschaduwkast van Essence. Hebben heel veel mensen deze kwast niet? Volgens mij wel. Daarom houd ik het kort en krachtig. Een ideale kwast om te gebruiken voor oogschaduw. Doet prima zijn werk en volgens mij hoef ik er niet veel meer over te zeggen.

kwasten
kwasten
En als laatste deze kwast van Body&Soul. Een kwast van het eigen merk van Müller. Deze vind ik het fijnst van alle drie. De steel is dun aan de achterkant en loopt over naar wat dikker. De kwast zelf is schuin afgesneden en best plat. Op de foto lijkt de foto wat uitgerekt, maar dat is hoe de kwast eruit ziet. Ook is de kwast heel zacht en staan de haren dicht op elkaar. Deze gebruik ik graag op mijn geliefde highlighter van MAC aan te brengen.

kwasten
Alle drie gebruik ik ze nu heel graag en ben ik blij dat ik ze heb gekocht. Kom je nou in Duitsland neem dan vooral die van Body & Soul mee! En natuurlijk die van Essence, maar die kan je gelukkig gewoon in Nederland kopen. Aanrader! 🙂

x Daniëlle