smoothie
Vaak doe ik het niet, maar af en toe heb ik er wel even zin in. Namelijk om een smoothie te maken. Smoothies vind ik echt heerlijk, maar het kost veel meer werk dan gewoon een glas drinken in schenken. Vandaar dat ik het dus niet zo heel vaak doe. Vandaag wil ik even een lekker smoothie receptje met jullie delen. Ik heb er al heel veel geprobeerd, maar deze is lekker fris voor de zomer.

smoothie
Ingredienten:
(Halfvolle) Melk
(Vanille) Yoghurt
Handje Frambozen
Handje Aarbeien
Stukje Galia Meloen

smoothie
Ik zou je aanraden alles in hele kleine stukjes te snijden of een goede blender te pakken. Wij hadden wel een goede blender, maar die had ik er even niet bij gepakt omdat ik dacht dat de handmixer het ook wel zou redden. De smoothie is helemaal roze en is heel erg fris. De hoeveelheden heb ik zelf een beetje ingeschat. Het is maar wat je lekker vind. Houd je van een dunne smoothie, doe dan meer melk. Houd je wat meer van een dikke smoothie, doe dan meer yoghurt.

smoothie
Frambozen en aardbeien doen het altijd goed vind ik, maar meloen doe ik niet vaak in een smoothie. Je proeft overduidelijk de frambozen en de aardbeien en dat vind ik heel lekker, maar bij elk slokje proef ook een kleine beetje de frisse smaak van meloen. Net even weer wat anders dus.

smoothie
smoothie
Heerlijk voor de zomer. Vandaag even een wat korter artikel en gister geen. Sorry daarvoor, maar onder andere door de school stress (alles moet woensdag af) had ik niet zo veel zin in bloggen. Jup ik geef het toe, ik keek toch liever tv of zat lui achter de Wii. Moet kunnen toch 🙂

x Daniëlle