swatches
Laatst bedacht ik me iets wat me eigenlijk wel een leuk soort spelletje leek voor op mijn blog. Namelijk ‘Raad de Swatches’. Er zijn heel veel beauty liefhebbers onder ons en ik denk bijna alleen maar, want Make Me Blush is immers een beautyblog. Lees even verder voor wat meer uitleg.

Op de volgende foto laat ik jullie wat willekeurige swatches zien. Het zijn swatches van bekende palettes en daaronder geef ik een subtiele hint. Herken jij een kleur? Laat het dan achter in de comments. De kleuren gaan van budget naar high-end. Ik ben heel benieuwd of jullie het raden en of mijn hints te makkelijk of te moeilijk zijn.

swatches
swatches
De eerste kleur: Deze eerst kleur komt uit een bekend palette wat je bij veel bloggers ziet. Ik heb hem ook al vaak voorbij laten komen op mijn blog. Het is een palette met 9 kleuren en de namen van dit palette zijn echt leuk bedacht. Ook zijn de verpakkingen van dit merk altijd heel erg leuk en schattig. Het is wel een wat duurder palette en niet meer in Nederland in de winkels te koop. In het palette zelf zitten nog veel neutrale kleuren. Hoe heet deze kleur?

De tweede kleur: Dit palette heeft bijna elke budget beauty liefhebber denk ik wel. Hij is onder de €5,- en hij is makkelijk verkrijgbaar in de drogist. Heb je het palette? Dan is dit de vierde kleur, maar welk palette is het?

De derde kleur: Deze kleur is nog niet zo heel lang te koop. Hij komt uit een palette waar veel reviews over zijn verschenen en ook ik schreef er een review over. Het is een nude palette, maar dan net even wat anders. Hij is van een heel budget merk en er zitten zes kleuren in het palette. Weet jij hem al?

De vierde kleur: Deze kleur komt uit een palette wat ook heel bekend is. Hij is van een merk wat bekend staat om de goede pigmentatie. Een merk waar je vooral veel van hoort qua oogschaduw. Het is een kleur van een van de laatste drie kleuren uit het palette.

De vijfde kleur: Ook deze kleur komt van hetzelfde merk als de vorige. Alleen was deze Limited Edition. Hij was een tijdje geleden te koop en je vind er veel paars tinten in. Dit is een kleur van de onderste rij.

Wist je ze allemaal? Wie weet is dit nog wel eens leuk om vaker te doen. Even wat anders dan al die serieuze beauty reviews door er een spelletje tussendoor te gooien. Wie weet kan ik er nog wel een winactie aan vast knopen voor de volgende keer.

x Daniëlle