kwasten
Vandaag heb ik voor jullie een hele handige tip. De zomervakantie is namelijk bijna in zicht en voor sommigen is hij al aan de gang en dat betekent dat je misschien op vakantie gaat. Ik jammer genoeg niet, maar daar wilde ik het niet over hebben. Als je op vakantie gaat betekent dat, dat je alles moet inpakken waaronder ook je make-up en je make-up kwasten. Voor dat laatste heb ik een handige tip. Dus lees snel verder als je wil weten hoe je deze het beste mee op reis kan nemen.

kwasten
Nu heb ik het eigenlijk vooral over grote make-up kwasten. Met de kleine oogschaduw kwasten heb ik geen enkel probleem. Alleen de grote poeder kwasten, blush kwasten, bronzer kwasten en noem maar op is wel een kleine ramp. Altijd die haren die tussen de rits blijven zitten of de haren die krom staan na een paar uur helemaal klem te hebben gezeten onderweg. Nee dat wil je niet.

Je kan natuurlijk van die kapjes kopen voor je kwasten of een kwasten rol, maar als je maar een paar kwasten mee wilt is dit velen malen makkelijker. Ook weet ik zeker dat iedereen dit wel in huis heeft.

kwasten
kwasten
Nu heb ik hier een heel simpel trucje voor. Namelijk elastiekjes. Wikkel een elastiekje een aantal keer om de steel van de kwast. Trek het elastiekje naar boven naar de haren toe en laat hem hier zitten. Nu zit je kwast heel stevig en alle haren staan nu dicht bij elkaar. Hierboven zie je al een voorbeeld van mijn blush kwast.

kwasten
kwasten
En dit kan natuurlijk met al je kwasten. Ook je kabuki. Ben je aangekomen op de camping of in het hotel. Haal de elastiekjes dan van de kwast af met de haarrichting mee. That’s it. Gewoon even een snelle en makkelijke tip om met jullie te delen!

kwasten
Hopelijk heb je er wat aan gehad! Ben jij het nu van plan om dit trucje te gaan gebruiken?

x Daniëlle