Beautybox juli 2014
Jaa de Beautybox is er weer. Vandaag laat ik jullie zien wat er in de Beautybox van de maand juli zit. Dit laat ik zien doormiddel van een unboxing filmpje, maar ook in dit artikel vind je foto’s van de inhoud en een korte beschrijving van de artikelen. Omdat veel mensen in juli en augustus op vakantie gaan, verstuurt de Beautybox net als afgelopen jaren in augustus geen box. Daar staat dan gelukkig wel veel tegenover. De box van deze maand zit daarom ook weer extra vol. Verder bied de Beautybox nog iets heel leuks aan voor deze zomer. Benieuwd? Lees dan even verder.

Omdat er dus in augustus geen reguliere box komt, bied de Beautybox wat anders aan voor deze zomer. Ze gaan namelijk in samenwerking met een beauty-concept, een gelimiteerde, one-off, musthave box uitbrengen. Deze box zal een waarde hebben boven de €60,-. De box zal een verzameling zijn van de meest luxe en leukste buitenlandse merken (waaronder hét celebritymerk Mario Badescu). In september is Beautybox weer terug met de reguliere box die in het teken zal gaan staan van het naderende fashion-seizoen.


Hierboven kun je het filmpje bekijken waarin ik de Beautybox uitpak en mijn mening erover vertel. Klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal zodat je het filmpje als eerste kan zien.

Beautybox Juli 2014
L’Oréal Professionnel – Absolut Repair Lipidium Shampoo, €14,30 voor 250 ml
Himalaya Herbals – Neem Foaming Face Wash, €6,99, fullsize
Anatomicals – Footcream, €4,-, fullsize
BeautyUK – French Manicure Set, €6,50, fullsize
Greenland Body Care – Huidverzorging ‘Milky, €8,95, fullsize
EXTRA: Anatomicals – Mattifiying Face Mask, €1,50, fullsize

Beautybox juli 2014
De totale waarde van deze box is €42,24. Je kan de box kopen voor €14,95. Daar heb je dus makkelijk je geld uit.

Vind je de inhoud van deze beautybox nou heel erg leuk? Dan kan je hem nog t/m 8 augustus bestellen op de site van Beautybox.

x Daniëlle