This is it budget glitterlak
Eerder kocht ik vaak dezelfde soorten lakjes. Eigenlijk omdat ik het niet echt door had. Ik vond vooral effen kleurtjes erg leuk, maar de laatste tijd koop ik liever lakjes die ik nog niet heb. Ook geen lakjes die heel erg op elkaar lijken. Vandaag heb ik voor jullie vier leuke bijzondere lakjes die niet echt extreem vaak ziet. Benieuwd hoe ze eruit zien op mijn nagels en of ze goed dekken?

This is it budget glitterlak
Dit zijn de vier potjes nagellak. In het potje zien ze er al erg leuk uit. De verpakking ziet er mooi uit en is leuk afgewerkt. Pluspunt! Vooral de glitterlakjes vind ik er in het potje erg leuk uit zien.

Ik heb hier twee soorten nagellakjes. Namelijk de Glitter versie en de Electric Glitter versie. De Glitter versie is eigenlijk alleen glitter en is vooral mooi voor over een andere lak en de Electric Glitter is een leuke lak met glitters in de lak. Naast deze versies heb je ook nog Matte versies en Neon versies. In veel verschillende kleuren.

This is it budget glitterlak
Het kwastje is niet heel breed en stevig, maar is wel makkelijk om te lakken. De glitterlakjes zijn wat dikker qua structuur dan de andere twee. Op alle foto’s draag ik twee laagjes nagellak.

This is it budget glitterlak
This is it budget glitterlak
Als eerst deze zilveren glitterlak. Alleen als glitterlak dekt hij niet. Hij is echt voor over een andere nagellak. Ik vind hem heel erg mooi en zo’n soort heb ik ook al in het goud die ik erg vaak draag. Op deze foto draag ik een witte lak eronder, maar je kan natuurlijk elke kleur gebruiken. Je kan ook zelf de hoeveelheid glitters bepalen. Door er bijvoorbeeld vaker over te gaan. Wat ook leuk is, is om alleen de voorkant van je nagels met glitters te lakken.

This is it budget glitterlak
This is it budget glitterlak
Dan over naar dit roze lakje. Deze vind ik wel het minst leuk van de vier. Het is een fel roze lak met ook roze glittertjes erdoor. Hij dekt wel goed na twee laagjes.

This is it budget glitterlak
This is it budget glitterlak
Dan dit leuke opvallende zee blauwe kleurtje. Deze dekt het minst goed van alle vier. Bij twee laagjes dekt hij mooi, maar drie zou toch wel mooier zijn. Op de foto draag ik twee. Het is een leuke kleur blauw met een leuk effect. Lastig te omschrijven, maar op de foto zie je wel wat ik bedoel. Ja deze vind ik erg leuk.

This is it budget glitterlak
This is it budget glitterlak
Dan als laatste mijn favoriet van de vier. Deze vind ik echt prachtig! Dit is namelijk ook weer een glitterlak. Deze glitterlak heeft blauwe en paarse glittertjes en vind ik prachtig staan op een witte lak. Ja ik ben fan. Ziet dit er niet heel erg tof uit?

This is it budget glitterlak
Het zijn vier hele toffe lakjes. Stuk voor stuk zijn ze erg leuk en bijzonder. Vooral de laatste vind ik erg leuk. Ze zijn van het merk O’Donna en is te koop bij This Is It voor maar €1,99.

x Daniëlle

De producten uit dit artikel zijn gesponsord. Lees mijn disclaimer.