Golden Rose Bronzing Terra Powder
Het weer is dan misschien nu eventjes niet zo heel mooi, maar ik weet zeker dat dit nog wel komt. Vandaag heb ik een review over een heel leuk zomers product. Namelijk een bronzer. Hij is van Golden Rose en hij zat in de laatste versie van de Beautybox. Dus bij deze mijn review over deze Bronzer.De Golden Rose Bronzing Terra Powder.

Golden Rose Bronzing Terra Powder
Golden Rose kom ik niet vaak tegen, maar wel weer vaak in verschillende ‘beauty’ boxen. Zo heb ik dus ook al een aantal items van Golden Rose. Golden Rose is niet echt een merk wat mij aantrekt en dat komt vooral door de verpakkingen en omdat het niet heel makkelijk verkrijgbaar is.

Golden Rose Bronzing Terra Powder
Golden Rose Bronzing Terra Powder
Ook dit keer vind ik de verpakking niet heel erg mooi. In het doosje ziet hij er direct al mooi uit. Hij zit namelijk in een bruin doosje met rosé gouden details. Als je de bronzer eruit haalt, merk je direct dat de verpakking kwalitatief een stuk minder is. De deksel is direct al slap en het voelt heel plastic aan. Daarom trekt het merk mij niet heel erg aan. Ik ben gewoon iemand die heel erg houd van mooie verpakkingen. Daardoor heb ik ook wat miskopen gedaan omdat ik alleen naar verpakkingen keek (oeps).

Golden Rose Bronzing Terra Powder
Dan nu over naar de bronzer zelf. Ik heb hem gekregen in de kleur #102. Naast deze kleur zijn er ook nog vier andere kleuren verkrijgbaar. De bronzer is helemaal mat en er zit zelfs SPF 15 in. Dus dat zijn al twee hele grote pluspunten. Ik vind een bronzer het mooist als hij mat is. Omdat je met bronzer vorm in je gezicht wil creëren en het dus niet wil laten opvallen als highlighter. Een kleine glow was niet erg geweest, maar ik vind het wel heel prettig dat hij mat is.

Golden Rose Terra Bronzing Powder
Hier zie je de swatch van de bronzer. Bronzer kunnen vaak nog wel snel oranje lijken. Dat valt bij deze echt reuze mee. Ik ben verbaasd. De pigmentatie is goed en hij ziet er mooi uit.

Golden Rose Bronzing Terra Powder
Hier zie je de bronzer op mijn gezicht. Links heb ik geen bronzer, blush of highlighter op en rechts alleen de bronzer. De bronzer is misschien een klein beetje aan de donkere kant, maar ik ga er dan ook heel lichtjes mee in met mijn kwast. De bronzer is wel een beetje poederig en daarmee wil ik zeggen dat als je met je kwast erin gaat dat hij dan poeder laat liggen op de bronzer. Een soort fall out dus. Hier heb ik zelf niet echt problemen mee, want na goed aftikken heb ik hier geen last meer van.

Ik vind het een prettige bronzer die ik nu vaak gebruik. Een kleurtje lichter een betere verpakking en ik was echt helemaal fan. De bronzer is te vinden in verschillende webshops op internet. Ik weet zo niet of ze ook in winkels verkrijgbaar zijn. De bronzer heeft een prijs van €11,95 en je krijgt hier dan 17 gram voor.

x Daniëlle