essence liquid ink eyeliner edgy plum bronzy
Deze producten heb je al kunnen zien op mijn wishlist en ik heb ze eindelijk in mijn bezit. Ik heb het dan nu over de Essence Liquid Ink Eyeliner in twee hele bijzondere kleuren. Deze twee kleuren komen uit de nieuwe collectie van Essence en zijn heel bijzonder. In deze review vertel ik je mijn mening over deze producten en laat ik je een mooie look zien.

essence liquid ink eyeliner edgy plum bronzy
Essence had al Liquid Ink Eyeliner in hun assortiment, maar hebben er nu vijf nieuwe kleuren bij toegevoegd. Zelf heb ik de twee meest bijzondere kleuren uitgekozen.

essence liquid ink eyeliner edgy plum bronzy
Ik vind het altijd leuk om ooglooks te maken die ik misschien niet dagelijks zou maken. Alleen wil ik voor aparte oogschaduw kleuren of eyeliners niet teveel geld uitgeven omdat ik het toch niet vaak zou gaan gebruiken. Dat komt dus nu perfect uit. Goedkoper dan dit ga je het denk ik niet vinden.

essence liquid ink eyeliner edgy plum bronzy
De kleuren die ik koos zijn 05 Edgy Plum en 02 Bronzy & Clyde. De verpakking is simpel en vrij klein, maar prima. Je ziet door de transparante verpakking makkelijk welke kleur je in handen hebt. Helaas staat de naam van de kleur niet op de verpakking zelf. De verpakking vind ik verder prima en niks op aan te merken.

essence liquid ink eyeliner edgy plum bronzy
Het handvat van het kwastje vind ik redelijk kort, maar is nog wel goed te gebruiken. Het kwastje zelf vind ik niet ideaal. Die is namelijk vrij groot en niet stevig. Een wing zetten wordt dan wel erg lastig helaas. Dit vind ik wel een groot nadeel, maar zelf gebruik ik er nu nog een klein kwastje van Zoeva bij om toch een goede wing te kunnen zetten.

essence liquid ink eyeliner edgy plum bronzy
Hier zie je de swatches van beide kleuren. Beide kleuren zijn erg mooi intens gepigmenteerd. Bronzy & Clyde is wat glanzender qua finish en Edgy Plum weer iets matter.

essence liquid ink eyeliner edgy plum bronzy
Hier zie je de look die ik met de Edgy Plum Eyeliner heb gecreëerd. Op het oog valt hij nog wel vrij donker uit, maar je kan wel duidelijk zien dat ik geen zwart gebruikt heb. Het staat net allemaal wat zachter en rustiger. Ook vind ik het erg mooi om deze eyeliners te dragen met matchende kleuren oogschaduws. Als je wilt weten hoe ik deze ooglook heb gemaakt, dan moet je even naar mijn Youtube kanaal gaan. Daar vind je een make-up tutorial waar ik alles stap voor stap uitleg.

essence liquid ink eyeliner edgy plum bronzy
De eyeliners blijven verder erg goed zitten en blijven gedurende de dag mooi. Ze zijn niet waterproof, maar dat word dan natuurlijk ook niet beloofd. Toch ben ik daar altijd wel benieuwd naar omdat het in Nederland natuurlijk nog vrij vaak regent.

essence liquid ink eyeliner edgy plum bronzy

Conclusie Essence Liquid Ink Eyeliner:

Ik ben erg tevreden over de eyeliner. Ze blijven erg goed zitten en de kleuren vind ik prachtig. De kleuren zijn erg bijzonder en apart en ik vind het leuk dat Essence zulke kleuren heeft toegevoegd. Het enige nadeel en dat is ook wel een groot nadeel vind ik dat het kwastje niet fijn is. Hij had wat steviger en puntiger mogen zijn. Hier ga ik alleen niet om klagen omdat ik de prijs daarin tegen erg goed vind en het er dan wel voor over heb om een ander kwastje te gaan gebruiken.

essence liquid ink eyeliner edgy plum bronzy
De Essence Liquid Ink Eyeliner in Edgy Plum en Bronzy & Clyde zijn verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat voor een prijs van €2,59.