this is it
Af en toe vind ik het heerlijk om inspiratie op te doen door mooie foto’s te bekijken op internet. Zo kom ik soms ook echt prachtige nail arts tegen die er vrij moeilijk uitzien. De intertoys stuurde mij een pakketje met een nail art setje en dit bewijst dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Het is heel simpel en ik ga laten zien wat ik van mijn nagels heb gemaakt met mijn nail art kunsten.

this is it
Dit is het setje wat ik heb gebruikt. Het Nail Heaven Art Box. Hier ziet een topcoat in, een stokje en een doosje vol met diamantjes voor op je nagels. Het doosje kun je draaien waardoor je per soort er een diamantje uit kan halen. Erg handig systeem dus.

this is it
Er zitten 12 verschillende soorten in en samen heb je meer dan 1000 steentjes.

this is it
Het is heel simpel om ze aan te brengen. Lak je nagels met een leuk kleurtje. Doe er een topcoat over en dan kun je direct de diamantjes door middel van het stokje op je nagels doen. Het is net zo makkelijk als het lijkt. Persoonlijk vind ik het er vooral leuk uitzien om het op één nagel te doen, maar je kan natuurlijk ook meerdere nagels doen.

this is it
Hier zie je mijn nagels met een paar subtiele diamantjes.

this is it
Hier zie je mijn nagels met wat meer diamantjes. Ik vind het er tof uitzien en het is ook helemaal niet moeilijk om aan te brengen.

Om de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Het setje kost €2,99 en is te koop bij This Is It. Je vind hem hier.

x Daniëlle