Catrice Wishlist
De Catrice en Essence collectie is alweer bijna te koop en in sommige filialen is hij zelfs al te koop. Binnenkort ga ik een dagje weg naar Duitsland om wat producten van de collectie in te slaan. Jup ik weet het, ik heb veel make-up, maar ik vind het leuk en besteed er graag mijn geld aan uit. Vandaag laat ik zien wat ik heel graag van deze collectie zou willen aanschaffen.

Wishlist Catrice

Ja. Dit zijn alle items die ik graag zou willen aanschaffen. De Matt Plus Foundation heb ik al wel, maar Catrice komt eindelijk met een lichtere tint. Naar de rest van alle producten ben ik zo enorm benieuwd. Ze komen dit keer ook met enorm veel kwasten. Echt zo tof! Binnenkort ga ik dus naar Duitsland en dan ga ik lekker wat inslaan. Of ik alles meeneem, weet ik nog niet precies. Wie weet neem ik ook wel wat mee voor een leuke winactie voor jullie.

Alle prijzen kun je vinden in dit artikel. Daarbij zie je ook alle andere producten die uit komen exclusief bij Müller.

x Daniëlle