Marc Jacobs Perfect Parfum Review
Twee jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de geuren van Marc Jacobs doordat ik ze cadeau had gekregen. Enkele weken geleden ontving ik hun nieuwste lancering: Marc Jacobs Perfect. In deze blogpost ga ik wat meer over het parfum vertellen (waarom bijvoorbeeld de flacon er zo bijzonder uitziet) en wat ik van de geur vindt.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Marc Jacobs Perfect Parfum Review
De flacon is gelijk ontzettend bijzonder. Het past wel in de stijl van de welbekende Daisy geuren, maar is toch weer heel anders. Het parfum is geïnspireerd op Marc Jacobs’ mantra: ‘I am perfect as I am’. Dit staat ook getatoeëerd op zijn arm. Net als zijn tatoeage, gaat Perfect van Marc Jacobs over het omarmen en uiten van je ware zelf. “Het staat daar om mij eraan te herinneren dat ik sterk moet zijn en gewoon nee kan zeggen als ik vind dat ik beter moet zijn. Ik ben precies zoals ik moet zijn. Dus, perfect”.

Douglas kortingscode
Het is een echte eye-catcher tussen alle parfums. De dop zit vol met allerlei verschillende bedeltjes gekozen door Marc zelf. Toch blijft de flacon er heel luxe uitzien door de vorm en gouden details. Het staat nergens omschreven, maar ik zie de verpakking van het parfum als volgt: allerlei toffe items die samen misschien niet helemaal perfect bij elkaar passen, maar wel precies zijn zoals ‘ik’ ben en dat is meer dan ‘perfect’.

Marc Jacobs Perfect Parfum Review
Het doosje is ook nog eens erg bijzonder. Mooi opvallend roze met een illustratie gemaakt door kunstenaar Jacky Blue, uit New York.

Marc Jacobs Perfect Parfum Review
De geur is heel fris, bloemig en zacht. Het is een hele lekkere geur die niet te overheersend is. Het is een hele bijzondere vooral zachte bloemige geur. Erg lekker in ieder geval!

Topnoten: Rabarber, gele narcis
Hartnoten: amandelmelk
Basisnoten: cashmeran

Marc Jacobs Perfect Parfum Review

Conclusie Marc Jacobs Perfect Parfum Review

Al met al vind ik het persoonlijk een heerlijke geur. Hij past naar mijn idee helemaal in het rijtje van alle Daisy geuren van Marc Jacobs. Als je daarvan houdt dan vind je deze ook absoluut lekker!

Douglas korting parfum
Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum kost bij Douglas €99,95 voor 50 ml, maar is vaak in de aanbieding. Op dit moment is hij verkrijgbaar met een korting van maar liefst 25%.

Het product uit dit artikel heb ik opgestuurd gekregen, dit beïnvloedt mijn mening niet.

— Lees ook: Natasha Denona Mini Nude Palette Review