Sinds mijn vorige opgemaakt filmpje heb ik alweer een hoop nieuwe dingen weer opgemaakt. In dit filmpje laten ik zien wat ik heb opgemaakt, hoe lang ik erover heb gedaan en of ik het weer opnieuw zou kopen. Heel veel informatie in een filmpje dus. Mijn opgemaakte beautyproducten deel 3

Het komt niet heel vaak voor dat ik make-up op maak, maar in deze video is het toch wel heel veel. Benieuwd? Kijk dan mijn filmpje. Eigenlijk ben ik niet tevreden over de belichting en de setting van deze video en eigenlijk wilde ik hem niet online zetten, maar ik heb er toch best wat werk in gestoken en de opgemaakte producten zijn alweer weg. Dus het is een leermomentje voor de volgende keer. Bij het filmpje van volgende week is de belichting en de setting gelukkig al veel beter.


Klik hier om het filmpje op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.

De producten uit het filmpje waar een review van online staat:
Catrice Prime & Fine Eyeshadow Base
Catrice Eyebrow Kit
Essence eye make-up remover

Afgelopen maanden heb ik dus vooral veel beautyproducten opgemaakt en naar mijn idee was het best veel. Ik ben benieuwd wat ik aankomende maand ga opmaken en ik ben benieuwd wat jij allemaal heb opgemaakt. Dus laat dat vooral even weten in de reacties.

x Daniëlle