funkie collective sunglasses
Het is eindelijk zomer! Ookal is het op dit moment niet echt zomers weer in Nederland, af en toe komt het zonnetje er nog wel eens door. Dat betekent dus slippers, korte broeken en natuurlijk zonnebrillen. Ik hou van zonnebrillen. Een paar jaar geleden had ik bijna geen zonnebrillen omdat ik een bril droeg. Nu ik eindelijk (al een paar jaar) lenzen heb, kan ik niet genoeg zonnebrillen hebben. Ik heb er dus weer een nieuwe bij en ik laat hem graag aan jullie zien.

funkie collective sunglasses
Vorig jaar liep ik rond met zonnebrillen in zo’n ‘Wayfarer’ model. Dit jaar vond ik het tijd voor wat anders. Ik heb namelijk nu een Pilotenbril met gespiegelde glazen. Ik had al een tijdje een pilotenbril met blauwe glazen waar ik helemaal weg van was. Dus wilde ik eigenlijk wel meer kleuren. Zodat het bij elke outfit wel matcht. Dus koos ik dit keer voor een zonnebril met oranje/gele glazen. Hij is van de webshop Funkie Collective. Een leuke webshop met heel veel keuze aan zonnebrillen.

KWF Kankerbestrijding

Het leuke aan de webshop vind ik dat ze ook nog eens een goed doel steunen. Het zijn drie vrienden met een passie voor zonnebrillen en ondernemen die de webshop zijn gestart. Graag delen zij hun verkoop met anderen, die het geld harder nodig hebben dan zij. Een deel van hun omzet gaat namelijk naar KWF Kankerbestrijding. KWF besteed dit geld aan onderzoek om een middel tegen kanker te vinden. Super goed dus dat je bij elke aankoop ook nog het KWF steunt.

funkie collective sunglasses
funkie collective sunglasses
Wat ik ook nog een groot pluspunt vind is dat de verzendkosten gratis zijn, dat je je zonnebril binnen 48 uur in huis hebt en ook nog 14 dagen bedenktijd hebt. Ik ben in ieder geval blij met mijn zonnebril en draag hem met plezier. Naast dit model hebben ze natuurlijk ook nog een heleboel andere damesmodellen, maar ook voor de heren. Dus neem zeker even een kijkje. Waarschijnlijk zit er wel een leuke zonnebril voor je bij.

funkie collective sunglasses
Deze zonnebril heeft een prijs van €16,- en is te koop bij Funkie Collective.

Wat voor zonnebril model is jou favoriet? En kende jij de webshop Funkie Collective al?

Het product uit dit artikel is gesponsord. Lees mijn disclaimer.