winactie make up revolution musthaves
Inmiddels heeft Make Me Blush de 1000 Bloglovin volgers gehaald. Echt wauw, wat een groot getal! Gisteren is de eerste winactie al online gekomen en vandaag is het tijd voor de tweede. Met deze winactie maak je kan op een Make-up Palette en een highlighter van het merk Make Up Revolution! Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken.

Voor deze week heb ik voor jullie een aantal winacties georganiseerd om jullie te bedanken voor al jullie lieve steun, lieve reacties, bezoekjes en dat heel veel van jullie op die volg button hebben gedrukt. Het merk Make Up Revolution ken je misschien al wel. In een korte tijd is het heel erg bekend geworden. Dus ik denk dat jullie wel enthousiast zullen zijn over deze winactie.

Deze winactie is in samenwerking met Make Up Musthaves. Dit is een Nederlandse webshop die veel beauty merken verkoopt waaronder dus Make Up Revolution. Daarnaast verkopen ze ook andere merken zoals L’Oréal, Maybelline, W7 en nog wel meer. Bestel je voor 17:00 dan heb je het binnen twee dagen in huis. De verzendkosten zijn €2,95 en gratis boven een bestelling van €40,-.

Wat kun je winnen?

winactie make up revolution musthaves
Als eerst maak je kan op het Make Up Revolution Redemption Iconic Dreams Palette. Deze paletten bevatten een mix aan parelmoerachtige, glanzende en matte kleuren oogschaduw.

winactie make up revolution musthaves
Als je wint, dan win je ook nog de Make Up Revolution Pink Lights Highlighter. De highlighter bevat een unieke formule en de vorm van de poeder is ook bijzonder.

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg Make Me Blush op Bloglovin en like dit bericht. Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je verteld dat je mee doet en wat je allemaal gedaan hebt om kans te maken.
– Volg Make Up Revolution op Instagram.

Wat mag je doen om kans te maken?

– Like Make Me Blush op Facebook
– Volg mij op Twitter en tweet “Win een pakket van Make Up Revolution op Make Me Blush. Klik hier om mee te doen: http://bit.ly/1z5BP4a #winactie @Daniieexxx
– Volg mij op Instagram
– Abonneer op het Youtube kanaal van Make Me Blush

De winactie loopt vanaf vandaag 11 december tot en met 18 december. Daarna zal ik de winnaar een mail sturen. Ook maak ik de winnaar bekend op Facebook en Twitter. De winnaar dient binnen drie werkdagen te reageren. Als ik dan nog geen reactie heb, dan zal ik opnieuw een winnaar kiezen. Laat dus je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. Lees voor de voorwaarden mijn disclaimer.