Kleine details kunnen een outfit helemaal afmaken. Zonder meerdere sieraden en een tasje is mijn outfit niet compleet. Sinds vorige week heb ik er weer een aantal leuke ringetjes bij en dit laat ik graag aan je zien.


De ringen die ik je laat zien komen van My Jewellery. My Jewellery is een webshop (maar ook fysieke winkel) waar ik tegenwoordig graag even ga kijken voor nieuwe items. Eerder kocht ik er alleen sieraden, maar tegenwoordig is het ook al mijn kledingkast aan het veroveren. Van My Jewellery mocht ik een aantal ringen uitkiezen. Zelf koos ik voor zilverkleurige sieraden, maar alle ringen uit dit artikel zijn ook verkrijgbaar in het goud.


Deze eerste ring is de Silver Double Chain Ring. Een ring waarbij het lijkt alsof je meerdere ringen om hebt. Deze ring is verstelbaar naar de gewenste maat.


Hier zie je de volgende twee ringen. De onderste ring is weer zilver een heeft een knoop in het midden. Heel leuk om bijvoorbeeld nog te combineren met een hele minimalistische ring. De Cherie ring daarboven is een ring met een ovalen plaatje met bolletjes en komt uit de custom collectie. My Jewellery heeft in deze collectie nog meer sieraden (waaronder ook ringen) met zulke plaatjes met andere teksten of figuurtjes. Ook deze twee ringen kan je verstellen in maat.


Het materiaal van de eerste twee ringen is 925 Sterling Silver en zal niet verkleuren. De Cherie ring is van roestvrijstaal. Om de sieraden mooi te houden, wordt er aangeraden om ze af te doen als je gaat zwemmen, sporten of douchen.

Silver Double Chain Ring – € 29,95
Silver Big Knot Ring – € 29,95
Custom Ring Cherie – € 17,95

De sieraden zijn verkrijgbaar via de webshop van My Jewellery , maar ook in hun fysieke winkels.

De producten uit dit artikel heb ik mogen ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet, lees de disclaimer.