Rituals Hand Lotion

rituals hand lotion review
Het leuke aan beautyboxen vind ik dat je kennis kan maken met merken die je misschien nog nooit gebruikt hebt. Zo zat er in de Beautybox van vorige maand een hand lotion van de Rituals. Een merk waar ik eens een keer wat van geprobeerd had, maar nog wel meerdere dingen van wilde ontdekken.

Hand lotion gebruik ik bijna elke dag wel. Ik vind het fijn om geen droge handen ze hebben. Zelf merk ik wel echt het verschil van kwaliteit in verschillende handcrémes. Goedkopere trekken vaak niet snel in of werken niet optimaal. Hopen dat deze van Rituals dat wel doet. Ik hoor in ieder geval veel positiefs over Rituals. Dus ik verwacht er wel wat van. De geur die ik heb is Sweet Orange & Japanese Mint.

De verpakking van de hand lotion is simpel en zit in een handige tube die makkelijk mee te nemen is en wat ik dus ook dagelijks doe. De verpakking heeft een klikdop wat ik al stukken makkelijker vind dan een draaidop. Pluspunt!

rituals hand lotion review
Hier zie je de ingrediënten in de hand lotion.

De geur van de lotion is een lastige geur om te omschrijven. Ik hou van de frisse geur van sinaasappel en die ruik ik ook echt wel. Het is een hele bijzondere geur die niet zo standaard is al bijvoorbeeld lavendel. Echt een lekkere bijzonder geur waar ik erg van hou. Als ik de geuren niet wist, dan zou ik niet snel zeggen dat de geur munt er ook in zit. Want die geur komt niet sterk naar boven. Vleugje sinaasappel en munt dus. Heerlijke combinatie!

rituals hand lotion review
De lotion heeft een redelijk dikke substantie. Ik had hem wat dunner verwacht omdat het een ‘lotion’ is, maar toch voelt het meer als een crème. Hij voed mijn handen erg goed en met regelmatig gebruik, heb ik ook geen droge handen meer. Verder trekt hij goed en snel in en heb ik geen last van plakkerige handen.

rituals hand lotion review
Het rare aan deze lotion vind ik dat ik hem online nergens kan vinden. Op de site van de Rituals staat deze exacte geur er niet meer tussen. Wel staat er een geur tussen die ermee te vergelijken is. Op de site van de Bijenkorf vond ik deze lotion nog wel, maar dan in een andere verpakking. Op zich geen probleem, maar wel gek dat hij dan in de Beautybox zat. Want in principe verwacht je dat je hem dan nog gewoon kan kopen. Wat dus eigenlijk niet het geval is. Deze precieze lotion is dus niet online meer te vinden.

Hand Lotions bij de Rituals hebben een prijs van €10,-

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

13 Reacties

 1. 21 augustus 2014 / 07:32

  Zeker wel apart dat je dan iets een box krijgt, terwijl het bij de winkel zelf niet meer te krijgen is. Alsof het een beetje ‘laatste beetje’ weggeven was. Zal wel niet zo zijn, maar wel vreemd. Zelf ken ik deze geur wel en die is zeker lekker. Handcreme’s met het naderende herfst en winter weer zijn nooit een overbodige luxe, ik houd er van. xxx Lucinda

 2. 21 augustus 2014 / 07:35

  Deze geurcombinatie lijkt mij juist zo lekker, haha! Ik ben echt dol op Rituals! Fijne review en prachtige foto’s!

 3. 21 augustus 2014 / 09:52

  Volgens mij is dit een handcreme uit de oude lijn van Rituals, ik heb ‘m namelijk ook al een tijdje – jaren! – in de kast liggen. Stom dat ze deze in een box stoppen zeg! Prachtige foto’s heb je gemaakt!

 4. 21 augustus 2014 / 10:25

  Klinkt als een héle fijne handcreme <3

 5. 21 augustus 2014 / 12:10

  Dit klinkt goed zeg. Rituals is zo’n fijn merk!

 6. 21 augustus 2014 / 12:13

  Ik ben gek op Rituals producten! En ik MOET altijd iets van creme op mijn handen hebben. Dit zou echt een product zijn voor mij!

 7. 21 augustus 2014 / 15:49

  Inderdaad, da is wel erg apart, dat dit dan niet te makkelijk te verkrijgen is…..het klinkt erg prettig in gebruik en dan is het juist altijd zo balen als het haast niet te krijgen is…

 8. Anita
  21 augustus 2014 / 16:30

  Wat raar dat hij dan niet meer te verkrijgen is. Hij lijkt me wel fijn!

 9. 21 augustus 2014 / 21:37

  Ik vind de producten van Rituals er altijd fantastisch uitzien! Zelf heb ik de geur waar eucalyptus in zit heel graag maar verder gebruik ik weinig geparfumeerde producten.

 10. 21 augustus 2014 / 23:46

  Ik ben gek op Rituals. Misschien dat ik deze handlotion een keer ga proberen!