NYX Eyebrow Gel Blonde Review
De ene dag breng ik mijn make-up heel subtiel aan en de andere dag een stuk extremer. Daar heb je natuurlijk ook verschillende producten voor. Vandaag review ik de NYX Eyebrow Gel Blonde waarmee je hele strakke wenkbrauwen kan tekenen. Ik laat je het resultaat zien en vertel je hoe hij in zijn werk is.

NYX Eyebrow Gel Blonde Review
Voornamelijk voor mijn Instagram looks vind ik het leuk om mijn make-up extremer aan te brengen. Daar horen natuurlijk ook strakke wenkbrauwen bij. Toen ik dit product zag, dacht ik dat dit er uitermate geschikt voor zou zijn. Het is dus echt een gel in een kleine tube waar je je wenkbrauwen dus mee kan bijwerken. De NYX Eyebrow Gel is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren waarvan ik de kleur Blonde heb.

De NYX Eyebrow Gel zit in een mooi doosje met daarop enkele informatie over dit product. In totaal bevat deze Eyebrow Gel 10 ml aan product; waar je heel lang mee kan doen!

NYX Eyebrow Gel Blonde Review
De verpakking vind ik er persoonlijk mooi uitzien. De Eyebrow Gel zit in een tube met een draaidopje en het doseren gaat op deze manier makkelijk. Zelf knijp ik lichtjes in de tube zodat er wat gel ‘op’ de verpakking ligt zeg maar. Hier dip ik mijn wenkbrauwkwastje in en op deze manier breng ik het aan.

NYX Eyebrow Gel Blonde Review
Op deze foto zie je een swatch als ik het product rechtstreeks aanbreng op mijn hand.

NYX Eyebrow Gel Blonde Review
Hier zie je de NYX Eyebrow Gel uitgesmeerd. Hij is enorm goed gepigmenteerd en qua kleur vind ik hem ook heel mooi koel van ondertoon.


Hier zie je mijn wenkbrauw zonder enig product. Ik heb wat foundation op mijn gezicht aangebracht hier, maar voor de rest nog niks.


Hier zie je de NYX Eyebrow Gel Blonde aangebracht op mijn wenkbrauw. Je ziet direct al hoe strak ik hiermee mijn wenkbrauwen kan bijtekenen. Hierbij heb ik ook geen concealer gebruikt om ze strakker te maken en uiteraard ook geen photoshop of iets dergelijks gebruikt.


Hier zie je mijn gezicht met full face make-up. Met nog geen enkel ander product heb ik mijn wenkbrauw zo strak kunnen bijtekenen.

NYX Eyebrow Gel Blonde Review

Conclusie NYX Eyebrow Gel:

De NYX Eyebrow Gel brengt makkelijk en snel aan. Binnen no-time kan ik mijn wenkbrauwen bijtekenen en dat is enorm fijn! Het product is wat stroever dan een ‘normaal’ wenkbrauw product waardoor het lastig is om hem te vervagen. Het is wel mogelijk, maar het gaat niet zo makkelijk als bij bijvoorbeeld een potloodje. Met deze gel heb je dus al wel snel echt strakke wenkbrauwen. Dat is natuurlijk ook de bedoeling en ik had niet anders verwacht, maar het is wel fijn om te weten.

Ik ben enorm te spreken over dit product van NYX. Hiermee kan ik mijn wenkbrauwen pas echt strak mee bijtekenen. Het werkt heel snel, hij is heel goed gepigmenteerd, het aanbrengen gaat makkelijk en hij blijft gedurende de dag mooi zitten. Ook vind ik het fijn om dit product te combineren met de NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade. De gel breng ik dan aan het uiteinde aan en de Tinted Brow Pomade aan de binnenkant. De combinatie van deze twee producten geeft een heel mooi effect! Dit komt omdat je de Tinted Brow Pomade makkelijk kan blenden en vervagen. Op deze manier heb je een ‘zacht’ eerste deel van je wenkbrauw en juist een strak uiteinde. Naast dit alles is dit product ook nog eens waterproof en dat is wel te merken. Dit product blijft enorm goed zitten!

NYX Eyebrow Gel Blonde Review
De NYX Eyebrow Gel Blonde is verkrijgbaar voor een prijs van €7,31 bij onder andere Douglas en de NYX Store.

NYX Eyebrow Gel Blonde
  • Pigmentatie
  • Houdbaarheid
  • Aanbrengen
4.9

Samenvatting

Ik ben enorm te spreken over dit product van NYX. Hiermee kan ik mijn wenkbrauwen pas echt strak mee bijtekenen. Het werkt heel snel, hij is heel goed gepigmenteerd, het aanbrengen gaat makkelijk en hij blijft gedurende de dag mooi zitten.

Verzenden
User Review
5 (2 votes)