Mac velvet teddy swatch review
Eigenlijk heb ik inmiddels een levensvoorraad aan make-up, maar toch staan er nog veel producten op mijn wishlist. De MAC Velvet Teddy Lipstick was daar één van. Deze lipstick stond maanden en misschien wel jaren op mijn wishlist. Ik kocht hem zelfs voor een verjaardag van een vriendin, maar zelf had ik hem nog nooit geprobeerd. Met een kortingsactie van MAC kon ik het natuurlijk niet laten en heb ik hem gekocht, vandaag is het de tijd voor een review van de MAC Velvet Teddy Lipstick.

Mac velvet teddy swatch reviewMac velvet teddy swatch review
De MAC lipsticks zijn bij mij enorm geliefd en dan met name die met een matte finish, wat Velvet Teddy ook heeft. De lipstick zit netjes verpakt in een luxe doosje met nog wat informatie en natuurlijk de naam van de kleur. De lipstick zelf zit in een kogelvormige zwarte huls met kleine zilveren glittertjes en het MAC logo. Als je de dop eraf haalt zie je nog mooie zilveren details. Onderop de verpakking vind je nog de naam van de kleur. Dit is natuurlijk erg handig voor als je meerdere lipsticks hebt. Zo kun je direct zien welke je in je hand hebt.

Mac velvet teddy swatch review
Mac velvet teddy swatch review
Hier zie je de swatch van de lipstick. MAC Velvet Teddy is te omschrijven als een warme bruine nude kleur. MAC omschrijft hem zelf als ‘Deep-tone beige’, daar kan ik me wel in vinden. De kleur is bruin, maar nog wel levendig doordat hij een warme ondertoon heeft.

Mac velvet teddy swatch review
Hier zie je de kleur op mijn lippen, ik vind het echt een prachtige kleur! Het is typisch een kleur die bij bijna iedere look wel past.

Mac velvet teddy swatch review

Conclusie MAC Velvet Teddy Lipstick

De lipstick brengt fijn en makkelijk aan. De kleur is mat, maar accentueert niet erg de velletjes op mijn lippen. Wel vind ik het altijd fijn om van te voren toch mijn lippen te scrubben, want hij droogt mijn lippen wel een beetje uit. De lipstick blijft lang zitten, een drankje en veel praten is geen probleem. Ook eten met deze lipstick is eigenlijk geen probleem. Bij vet eten zou ik wel even checken of hij er nog mooi opzit, want dan kan hij wel vervagen in het midden. Het bijwerken gaat ook makkelijk en ziet er niet gek uit. De kleur dekt in één keer en trekt niet in de lijntjes. Kortom; ik ben heel tevreden over deze lipstick en heb er niks op aan te merken.

De MAC Velvet Teddy Lipstick is verkrijgbaar voor een prijs van € 19,50 bij Douglas en MAC verkooppunten.