MAC Velvet Teddy Lipstick Review

Mac velvet teddy swatch review
Eigenlijk heb ik inmiddels een levensvoorraad aan make-up, maar toch staan er nog veel producten op mijn wishlist. De MAC Velvet Teddy Lipstick was daar één van. Deze lipstick stond maanden en misschien wel jaren op mijn wishlist. Ik kocht hem zelfs voor een verjaardag van een vriendin, maar zelf had ik hem nog nooit geprobeerd. Met een kortingsactie van MAC kon ik het natuurlijk niet laten en heb ik hem gekocht, vandaag is het de tijd voor een review van de MAC Velvet Teddy Lipstick.

Mac velvet teddy swatch reviewMac velvet teddy swatch review
De MAC lipsticks zijn bij mij enorm geliefd en dan met name die met een matte finish, wat Velvet Teddy ook heeft. De lipstick zit netjes verpakt in een luxe doosje met nog wat informatie en natuurlijk de naam van de kleur. De lipstick zelf zit in een kogelvormige zwarte huls met kleine zilveren glittertjes en het MAC logo. Als je de dop eraf haalt zie je nog mooie zilveren details. Onderop de verpakking vind je nog de naam van de kleur. Dit is natuurlijk erg handig voor als je meerdere lipsticks hebt. Zo kun je direct zien welke je in je hand hebt.

Mac velvet teddy swatch review
Mac velvet teddy swatch review
Hier zie je de swatch van de lipstick. MAC Velvet Teddy is te omschrijven als een warme bruine nude kleur. MAC omschrijft hem zelf als ‘Deep-tone beige’, daar kan ik me wel in vinden. De kleur is bruin, maar nog wel levendig doordat hij een warme ondertoon heeft.

Mac velvet teddy swatch review
Hier zie je de kleur op mijn lippen, ik vind het echt een prachtige kleur! Het is typisch een kleur die bij bijna iedere look wel past.

Mac velvet teddy swatch review

Conclusie MAC Velvet Teddy Lipstick

De lipstick brengt fijn en makkelijk aan. De kleur is mat, maar accentueert niet erg de velletjes op mijn lippen. Wel vind ik het altijd fijn om van te voren toch mijn lippen te scrubben, want hij droogt mijn lippen wel een beetje uit. De lipstick blijft lang zitten, een drankje en veel praten is geen probleem. Ook eten met deze lipstick is eigenlijk geen probleem. Bij vet eten zou ik wel even checken of hij er nog mooi opzit, want dan kan hij wel vervagen in het midden. Het bijwerken gaat ook makkelijk en ziet er niet gek uit. De kleur dekt in één keer en trekt niet in de lijntjes. Kortom; ik ben heel tevreden over deze lipstick en heb er niks op aan te merken.

De MAC Velvet Teddy Lipstick is verkrijgbaar voor een prijs van € 19,50 bij Douglas en MAC verkooppunten.

 • Verpakking
 • Pigmentatie
 • Houdbaarheid
4.8
liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

16 Reacties

 1. 23 mei 2018 / 08:20

  Wat een prachtige tint, hij staat je mooi!

 2. 23 mei 2018 / 09:56

  Ik wilde deze lipstick ook al zó lang, heb hem laatst eindelijk gekocht, hij is zó fijn! Echt een perfecte kleur en finish, hij staat jou ook goed, mooie foto’s! :)

  xx

 3. 23 mei 2018 / 13:20

  Dit is mijn meest geliefde mac lippenstift. Al had ik in het begin gehoopt dat hij net een tikkeltje meer bruin was.

 4. 23 mei 2018 / 15:46

  Wat een prachtig kleurtje blijft het toch en hij staat je onwijs goed zeg!
  Echt helemaal jou kleur! <3 Leuk om te lezen hoe jouw ervaring is met deze lipstick en dat hij je goed bevalt.

 5. Britt
  24 mei 2018 / 17:31

  Ik heb Velvet Teddy toevallig vandaag ook op, het blijft mijn favoriete Mac-lipppenstift aller tijden!

 6. 24 mei 2018 / 23:41

  Ik heb deze weer tevoorschijn getoverd, het blijft een prachtige kleur! haha toevallig had ik deze dus eergisteren op NA MAANDEN!

 7. Ngoc
  25 mei 2018 / 15:36

  Wat staat het je mooi! Ik heb geen enkele lipstick van Mac maar Velvet Teddy en Mocha staan zeker op m’n wishlist!

 8. Ngoc
  25 mei 2018 / 15:36

  Wat staat het je mooi! Ik heb geen enkele lipstick van Mac maar Velvet Teddy en Mocha staan zeker op m’n wishlist!

  • Daniëlle
   Auteur
   28 mei 2018 / 11:10

   Met Mocha ben ik nog niet bekend, maar die ziet er zo te zien ook wel erg mooi uit!

 9. 27 mei 2018 / 22:23

  Dit is mijn favoriete MAC lipstick! Niet alleen om de naam, want hoe leuk is het dat mijn naam erin zit, maar ook om de kleur. Het is gewoon een hele mooie kleur!

  • Daniëlle
   Auteur
   28 mei 2018 / 11:09

   Oh ja dat is ook wel echt leuk inderdaad, dat je naam erin zit!

 10. 30 mei 2018 / 09:00

  o wauw, het kleurtje staat je echt prachtig. Zo te zien een kleurtje dat altijd wel gedragen kan worden.