jumbo nix milk review
Het beste uit je ooglook halen willen we natuurlijk allemaal. Al tijden stond hij op mijn wishlist en eindelijk kocht ik hem. De welbekende NYX Jumbo Eye Pencil in de kleur Milk. Dit is een heel bekend potlood die je onder je oogschaduw kan gebruiken om het nog intenser te laten lijken.

jumbo nix milk review
De Jumbo Eye Pencils van NYX zijn erg populair en dan vooral de kleur Milk. Naast de kleur Milk zijn er ook nog enorm veel andere kleuren verkrijgbaar. 24 kleuren om precies te zijn. De potloden zijn Jumbo en dus extra groot vergeleken met een normaal oogpotlood. Een dun lijntje zetten wordt dus lastig. Ook moet je er op letten dat je een grotere puntenslijper in huis hebt liggen.

De verpakking is niet heel speciaal. Het is een compleet wit potlood met een transparante dop. Hij valt in mijn geval lekker op tussen al mijn zwarte potloden.

jumbo nix milk review
Hier zie je de swatch van de kleur Milk. Hij is ontzettend goed gepigmenteerd en er komt al gelijk heel veel kleur vanaf. Het potlood is vrij romig en makkelijk te vervagen met je vingers. Hij blijft daarin tegen wel heel goed zitten en de kleur blijf je goed zien.

jumbo nix milk review
Hier zie je een vergelijking swatch. Ik vond het moeilijk om het verschil te laten zien op foto. Normaal swatch ik oogschaduw altijd met mijn vinger, maar als ik dat nu deed dat veegde ik natuurlijk het potlood uit. Daarom heb ik de oogschaduws aangebracht met mijn kwast voor deze foto. Bij elke swatch zie je links de kleur met NYX Milk eronder en rechts zonder een basis. Beide kleuren zijn met dezelfde hoeveelheid geswatcht en met dezelfde beweging.

jumbo nix milk review
Je kan dit potlood gebruiken voor bijvoorbeeld onder een felle kleur oogschaduw voor meer intensiteit of op je waterlijn. Zelf gebruik ik hem vooral voor de eerste optie. Ik breng hem dan na de oogschaduwbasis aan op het gehele ooglid. Ik vervaag de randjes een beetje met mijn vingertoppen en daarna ga ik weer verder met de look.

jumbo nix milk review
Hier zie je een look waarbij ik gebruik gemaakt heb van NYX Jumbo Eye Pencil in de kleur Milk. Het potlood is erg romig en gepigmenteerd waardoor het geen pijn doet om het potlood op je oog te gebruiken. Het is geen vervelend gevoel.

jumbo nix milk review
Ook in deze look heb ik het potlood gebruikt.

jumbo nix milk review
En als laatste nog in deze look. Ik merkte dat het bij donkere en natuurlijke kleuren minder nodig was en dat ik daarbij niet heel veel verschil merkte.

jumbo nix milk review
Het potlood vind ik een fijne aanwinst voor mijn stash. Hij blijft heel goed zitten en trekt niet in de lijntjes. Felle kleuren maakt hij een stuk intenser en krachtiger van kleur.

Ik kan dit potlood wel zeker aanraden. Hij is goed gepigmenteerd, trekt niet in de lijntjes en blijft goed zitten. Alleen als je alleen maar natuurlijke looks maakt, vind ik het geen musthave. Je kan hem dan natuurlijk nog wel op je waterlijn gebruiken, maar in dat geval vind ik een huidskleurig potlood mooier.

jumbo nix milk review
NYX Jumbo Eye Pencil in Milk is makkelijk verkrijgbaar in Nederland. Je kan hem bestellen op de site van Douglas.nl voor een prijs van €5,50. Daarnaast betaal je bij Douglas geen verzendkosten.