Essence Hand Cream Set ReviewDe Essence Hug Me It’s Cold Outside Hand Cream Set is een heel leuk cadeau om weg te geven bij bijvoorbeeld de aankomende feestdagen, maar ook leuk als cadeau voor je zelf. Ik laat je zien welke drie Hand Creams in de set zitten en of ze het waard zijn.

Het setje ziet er qua verpakking al onwijs leuk uit naar mijn idee. Daarnaast zit er ook nog een lintje aan de bovenkant waardoor je hem eventueel in de kerstboom als cadeau zou kunnen hangen. De Hand Cream Set bestaat uit drie verschillende soorten handcrèmes met in iedere verpakking 25 ml aan inhoud. Heel handig dus voor bijvoorbeeld in je tas.

Essence Hand Cream Set Review
De verpakking voor iedere handcrème is weer verschillend, maar toch in dezelfde stijl. Dit zijn de drie verschillende geuren in de set: Shea Butter Scent, Almond Milk Scent en Soft Cotton Scent. De formule van deze handcrèmes zijn verrijkt met shea butter, kokos- en amandelolie. Het handige aan de verpakking vind ik dat je ze helemaal op kan maken vanwege het materiaal waarmee het gemaakt is.

Essence Hand Cream Set Review

Shea Butter Scent

De geur van Shea Butter is heel neutraal, nootachtig en warm qua geur.

Essence Hand Cream Set Review

Almond Milk Scent

De Almond Milk handcrème ruikt net even wat zoeter. De geur is heel zacht en ruikt uiteraard lichtelijk naar amandelmelk.

Essence Hand Cream Set Review

Soft Cotton Scent

Als laatste hebben we nog de Soft Cotton Scent. Dit is mijn persoonlijke favoriet. Ook deze geur is weer vrij neutraal en warm qua geur.

De geuren van iedere handcrème zijn vrij ‘basic’, maar juist op een lekkere manier. Ik denk dat veel mensen dit lekkere geuren zullen vinden en denk daarom dat iedereen deze set wel leuk zou vinden om als cadeau te krijgen. Met deze set ga je niet snel de mist in.

Essence Hand Cream Set Review
Qua werking zijn deze handcrèmes ook erg fijn. Ze hebben ieder dezelfde belangrijke ingrediënten. Enkel qua geur wijken ze van elkaar af. De handcrèmes zijn naar mijn idee erg prettig in gebruik en trekken ook goed in. Persoonlijk vind ik het vooral een heel leuk product om cadeau te kunnen geven in de winterse maanden.

Essence Hand Cream Set Review
De Essence Hug Me It’s Cold Outside Hand Cream Set is verkrijgbaar voor een prijs van €3,39 exclusief bij Kruidvat en Trekpleister, in de winkel en in de webshops. Vanaf november is deze set verkrijgbaar.

Het product heb ik mogen ontvangen ter review. Mijn mening is altijd eerlijk, lees daarvoor mijn disclaimer.