skin 79 silky green
De laatste paar weken schreef ik er niet veel over, maar als je me langer volgt dan weet je misschien wel dat ik fan ben van de Skin79 Vip Gold BB Cream. Skin79 heeft nog meer verschillende soorten BB creams en ik wilde graag weer een nieuwe uit proberen en dat deed ik. Ik koos voor de groene variant.

skin 79 silky green
Skin79 heeft op dit moment negen verschillende soorten BB creams als ik me niet vergis. Er zijn echt veel soorten! De VIP gold heb ik inmiddels al vier keer opgemaakt en nu is het de beurt aan de Silky Green BB Cream. Ze verkopen van deze BB creams altijd verschillende formaten. Een tester, een kleine tester tube, een reisverpakking en de full size. Ik koos voor de travel size. Hier zit voldoende in en als ik hem fijn vind ga ik voor de full size. Een reisverpakking bevat 15 ml en de full size 40 ml.

De Skin79 Vip Gold BB Cream kocht ik omdat deze enorm goed aansluit bij de hele lichte huid. Ik heb een hele lichte huid en heb dus dit product direct gekocht toen ik er wat over las.

skin 79 silky green
De verpakking zit in een doosje met veel informatie, maar niet in het Nederlands. Het is namelijk een Koreaans product. Het doosje heb ik per ongeluk al weggegooid voordat ik foto’s ging maken. De verpakking is erg handig en fijn in gebruik. Het is een langwerpige pot met een pompsysteem. Als hij op is, kun je hem nog opendraaien door echt alles eruit te krijgen. Je kan hem dus helemaal opmaken.

skin 79 silky green
Hier zie je de swatch van de BB cream. Hij ziet er al heel licht uit, hij voelt heel romig en zacht aan.

Deze BB cream heeft een goede dekking, maar sluit de poriën niet af. Hij voelt nog erg luchtig aan. Hij is erg hydraterend en bevat bijzondere ingrediënten. Hij bevat namelijk Arbutin voor een egale kleur. Bevat extracten van klimop, lelie en Japans bloedgras voor hydratatie van de huid. De Skin79 Silky Green beschermt de huid tegen UV A en B straling door SPF30/PA++. Deze groene variant BB cream is vrij van parabenen en minerale olie. Hij is anti aging, verminderd fijne lijntjes en rimpeltjes. Camoufleert gezichtsvlekken, pigmentvlekken, acne en andere oneffenheden. Deze BB cream heeft dus al veel positieve eigenschappen.

skin 79 silky green
Hier zie je BB cream op mijn gezicht. Het effect is heel natuurlijk, maar geeft toch een mooie dekking. Hij is geschikt voor de normale tot vette huid. Zoals je ook kan zien is hij erg licht. Vergeleken met de Vip Gold is deze zelfs nog lichter en ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik denk zelfs dat hij te licht voor mij is. Gelukkig kan ik hem nog wel mengen met de andere BB ceramisch van Skin79 voor een betere kleur. Op de foto is dit misschien niet heel duidelijk, maar een foto is toch anders dan in het echt.

In deze BB cream zit ook whitening. Misschien begin je bang te worden dat je er witter van zult worden, maar dat is niet waar. Dit zorgt er namelijk voor dat je een vlekkeloze en egale huid krijgt. De hoeveelheid whitening is heel klein en de hoeveelheid whitening dat erin zit is bedoeld om littekens en pigmentvlekken te vervagen en zelfs te verhelpen.

skin 79 silky green
Het product vind ik fijn in gebruik, maar op dit moment grijp ik er toch niet veel naar omdat hij wat licht voor mij is. Daarom vind ik de Vip Gold versie fijner. Dus voor de lichte dames is dit zeker een oplossing! Ik ben dol op de BB ceramisch van Skin79 en deze variant is ook zeker een aanrader. Ze zijn heel goed voor de lichte huid, hebben een mooie dekking en laten geen droge plekjes zien omdat ze zo hydraterend zijn.

skin 79 silky green
Deze BB cream lijkt veel op de Vip Gold, maar is toch weer wat lichter. Er zitten wel een aantal verschillen tussen beide varianten. Als jullie nog een soort ‘duel’ tussen beide BB creams willen lezen dan hoor ik dat wel. Deze Skin79 Silky Green BB cream is verkrijgbaar bij onder andere BB Cream Shop voor een prijs van €9,85. Je krijgt hier dan 15 ml voor.

Welke BB Cream vind jij fijn in gebruik?