Skin79 Silky Green BB Cream

skin 79 silky green
De laatste paar weken schreef ik er niet veel over, maar als je me langer volgt dan weet je misschien wel dat ik fan ben van de Skin79 Vip Gold BB Cream. Skin79 heeft nog meer verschillende soorten BB creams en ik wilde graag weer een nieuwe uit proberen en dat deed ik. Ik koos voor de groene variant.

skin 79 silky green
Skin79 heeft op dit moment negen verschillende soorten BB creams als ik me niet vergis. Er zijn echt veel soorten! De VIP gold heb ik inmiddels al vier keer opgemaakt en nu is het de beurt aan de Silky Green BB Cream. Ze verkopen van deze BB creams altijd verschillende formaten. Een tester, een kleine tester tube, een reisverpakking en de full size. Ik koos voor de travel size. Hier zit voldoende in en als ik hem fijn vind ga ik voor de full size. Een reisverpakking bevat 15 ml en de full size 40 ml.

De Skin79 Vip Gold BB Cream kocht ik omdat deze enorm goed aansluit bij de hele lichte huid. Ik heb een hele lichte huid en heb dus dit product direct gekocht toen ik er wat over las.

skin 79 silky green
De verpakking zit in een doosje met veel informatie, maar niet in het Nederlands. Het is namelijk een Koreaans product. Het doosje heb ik per ongeluk al weggegooid voordat ik foto’s ging maken. De verpakking is erg handig en fijn in gebruik. Het is een langwerpige pot met een pompsysteem. Als hij op is, kun je hem nog opendraaien door echt alles eruit te krijgen. Je kan hem dus helemaal opmaken.

skin 79 silky green
Hier zie je de swatch van de BB cream. Hij ziet er al heel licht uit, hij voelt heel romig en zacht aan.

Deze BB cream heeft een goede dekking, maar sluit de poriën niet af. Hij voelt nog erg luchtig aan. Hij is erg hydraterend en bevat bijzondere ingrediënten. Hij bevat namelijk Arbutin voor een egale kleur. Bevat extracten van klimop, lelie en Japans bloedgras voor hydratatie van de huid. De Skin79 Silky Green beschermt de huid tegen UV A en B straling door SPF30/PA++. Deze groene variant BB cream is vrij van parabenen en minerale olie. Hij is anti aging, verminderd fijne lijntjes en rimpeltjes. Camoufleert gezichtsvlekken, pigmentvlekken, acne en andere oneffenheden. Deze BB cream heeft dus al veel positieve eigenschappen.

skin 79 silky green
Hier zie je BB cream op mijn gezicht. Het effect is heel natuurlijk, maar geeft toch een mooie dekking. Hij is geschikt voor de normale tot vette huid. Zoals je ook kan zien is hij erg licht. Vergeleken met de Vip Gold is deze zelfs nog lichter en ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik denk zelfs dat hij te licht voor mij is. Gelukkig kan ik hem nog wel mengen met de andere BB ceramisch van Skin79 voor een betere kleur. Op de foto is dit misschien niet heel duidelijk, maar een foto is toch anders dan in het echt.

In deze BB cream zit ook whitening. Misschien begin je bang te worden dat je er witter van zult worden, maar dat is niet waar. Dit zorgt er namelijk voor dat je een vlekkeloze en egale huid krijgt. De hoeveelheid whitening is heel klein en de hoeveelheid whitening dat erin zit is bedoeld om littekens en pigmentvlekken te vervagen en zelfs te verhelpen.

skin 79 silky green
Het product vind ik fijn in gebruik, maar op dit moment grijp ik er toch niet veel naar omdat hij wat licht voor mij is. Daarom vind ik de Vip Gold versie fijner. Dus voor de lichte dames is dit zeker een oplossing! Ik ben dol op de BB ceramisch van Skin79 en deze variant is ook zeker een aanrader. Ze zijn heel goed voor de lichte huid, hebben een mooie dekking en laten geen droge plekjes zien omdat ze zo hydraterend zijn.

skin 79 silky green
Deze BB cream lijkt veel op de Vip Gold, maar is toch weer wat lichter. Er zitten wel een aantal verschillen tussen beide varianten. Als jullie nog een soort ‘duel’ tussen beide BB creams willen lezen dan hoor ik dat wel. Deze Skin79 Silky Green BB cream is verkrijgbaar bij onder andere BB Cream Shop voor een prijs van €9,85. Je krijgt hier dan 15 ml voor.

Welke BB Cream vind jij fijn in gebruik?

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

22 Reacties

 1. 4 december 2014 / 06:16

  Voor mij zou deze echt heel goed zijn denk ik, omdat ik vaak ook een hele lichte foundation gebruik. Ik zit er al heel lang over na te denken om eentje van Skin 79 aan te schaffen, al sinds het een hype was onder de beauty guru’s op YouTube. Ik ben toen voor een andere aziatische gegaan waar ik trouwens nog steeds geen spijt van heb hahaha. Echt fijn, ik ga zeker weer eens rondneuzen. xxx Lucinda

 2. 4 december 2014 / 08:13

  Jammer dat hij net een tintje te licht voor je is! Ziet er wel onwijs mooi uit!

 3. 4 december 2014 / 08:55

  Deze klinkt voor mij echt perfect, mooie dekking geeft hij!

 4. 4 december 2014 / 09:53

  Waaauuww hij ziet er wel echt ontzettend mooi uit!!

 5. 4 december 2014 / 10:09

  Ik durf ze maar niet te bestellen, haha! Ik ben echt onwijs benieuwd en heb ook een best lichte huid. Ik ga er toch eens over nadenken!

  • Daniëlle
   Auteur
   4 december 2014 / 11:02

   Zelf ben ik ook enorm fan van de Vip Gold variant. Je kan natuurlijk ook altijd een mini bestellen. :)

 6. 4 december 2014 / 10:24

  Zo op de foto ziet het er echt perfect uit. De dekking vind ik ook erg goed!

 7. 4 december 2014 / 11:43

  Wow hij dekt wel echt heel mooi en ook lekker licht (bleekscheetje hier waar bijna alle drogisterij BB’s te donker voor zijn) alleen dat whitening staat me niet zo aan, dus denk toch niet dat het iets is voor mij.

  • Daniëlle
   Auteur
   4 december 2014 / 13:19

   Dat whitening zorgt er niet voor dat je witter word. Ik snap dat het afschrikt en dat deed het mij ook, maar nadat ik het had nagevraagd bij de BB Cream Shop ben ik erachter dat het er niet voor zorgt dat je witter zult worden. Staat ook nog wat uitgebreider in mijn review. Misschien las je eroverheen.

   • 4 december 2014 / 13:20

    Ik had inderdaad wel gelezen dat je niet witter wordt, maar het bestanddeel lijkt me niet iets wat gezond en goed is voor je huid. :) Ik ben niet bang dat ik witter wordt, maar dat het mijn huid beschadigd.

 8. 4 december 2014 / 12:28

  Klinkt als een fijne BB cream. Jammer dat de kleur niet helemaal matcht

 9. 4 december 2014 / 12:36

  De dekking vind ik verrassend mooi en natuurlijk. Fijn dat je oneffenheden en roodheden ook als sneeuw voor de zo’n verdwijnen. Was bang dat hij duur zou zijn, maar wat een mooi prijsje!

 10. 4 december 2014 / 15:27

  Ik had hier serieus nog nooit over gehoord maar dit product heeft zoveel positieve eigenschappen, het klinkt bijna perfect :)

 11. 4 december 2014 / 17:14

  Wauw wat een mooi resultaat geeft hij! (: Staat je goed hoor Daniëlle!

 12. 4 december 2014 / 17:23

  Deze versie kende ik nog niet, ik heb zelf de oranje en vind die ook erg fijn. De gouden is voor mij iets te grijs, deze lijkt me wat meer beige net zoals de oranje bb cream. Ik ben wel benieuwd naar het verschil :)

 13. 4 december 2014 / 17:46

  wat grappig wel maakt deze kleur je iets bleker dan dat je bent, wel beetje zonde maar een blush, highlighter en een bronzer eromheen en dat is ook weer weggewerkt! leuke verpakking wel! lekker onderscheidend!

 14. 4 december 2014 / 23:00

  oeh mooie dekking ziet er super uit meid liefs

 15. 7 december 2014 / 18:45

  Ik ben echt onder de indruk van het resultaat. Wauwie! Deze wil ik zeker een keer uitproberen.