Etos Cream Blush
Blush is één van mijn favoriete producten. Vandaar dus ook de naam van mijn blog. Blush laat je gezicht heel erg anders lijken en het effect van Blush vind ik erg mooi! Vandaag heb ik weer een review van een nieuwe blush die net in de winkel ligt. Namelijk een blush van de Etos.

Het is een cream blush in plaats van een poeder blush die je vaak ziet. Persoonlijk vind ik cream blushes vaak wat minder fijn, maar ik ga nog niet oordelen voordat ik hem gebruikt heb. De verpakking is simpel en de kleur van het product is ook direct de kleur van de verpakking.

Etos Cream Blush
In totaal zijn er vier verschillende kleuren verkrijgbaar. Jammer genoeg hebben ze geen namen, maar zijn ze genummerd. De kleur in deze review is kleur nummer 3.

Het is een matte cream blush. Wat ik wel een voordeel vind. Blush met een glans vind ik prachtig, maar in dit geval niet. Normaal gesproken breng ik eerst foundation, poeder en dan een poeder blush aan. Met cream blush doe ik het graag in een andere volgorde. Als je namelijk eerste foundation, dan poeder en dan cream blush aanbrengt, dan kan je een vlekkerig effect krijgen. Omdat je een vloeibaar product op een poeder product aanbrengt. Daarom breng ik bij cream blush graag eerst de foundation, dan de cream blush en daarna pas de poeder aan. Omdat de blush mat is, blijft het effect nog net zo mooi. Het is daarom wel slim om een transparante poeder te gebruiken. Gelukkig heeft Etos deze ook sinds kort en mijn mening hierover is binnenkort te lezen in een artikel.

Etos Cream blush
Hier zie je de swatch van de blush. Het pigment is erg mooi! Wel een beetje opvallend, dus pas op dat je het niet te heftig aanbrengt. Kijk even met een spiegel in het daglicht voordat je de deur uit gaat.

etos cream blush
Hier zie je mijn gezicht zonder blush en met. Ik heb de blush deppend aangebracht en als ik hem subtiel aanbreng dan vind ik hem erg mooi.

Etos cream blush
Hier zie je mijn gezicht met de rest van mijn make-up er nog bij op. Ik vind het een leuk product en de kleur vind ik vooral ook erg mooi. Zo’n cream blush als stick vind ik wel een stuk fijner omdat het aanbrengen veel makkelijker is omdat je het er zo op kan deppen waardoor je ook een subtiel effect kan creëren.

Etos Cream Blush
Deze blush is te koop voor een prijs van €4,99 en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

x Daniëlle

Het artikel uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.