Etos Cream Blush

Etos Cream Blush
Blush is één van mijn favoriete producten. Vandaar dus ook de naam van mijn blog. Blush laat je gezicht heel erg anders lijken en het effect van Blush vind ik erg mooi! Vandaag heb ik weer een review van een nieuwe blush die net in de winkel ligt. Namelijk een blush van de Etos.

Het is een cream blush in plaats van een poeder blush die je vaak ziet. Persoonlijk vind ik cream blushes vaak wat minder fijn, maar ik ga nog niet oordelen voordat ik hem gebruikt heb. De verpakking is simpel en de kleur van het product is ook direct de kleur van de verpakking.

Etos Cream Blush
In totaal zijn er vier verschillende kleuren verkrijgbaar. Jammer genoeg hebben ze geen namen, maar zijn ze genummerd. De kleur in deze review is kleur nummer 3.

Het is een matte cream blush. Wat ik wel een voordeel vind. Blush met een glans vind ik prachtig, maar in dit geval niet. Normaal gesproken breng ik eerst foundation, poeder en dan een poeder blush aan. Met cream blush doe ik het graag in een andere volgorde. Als je namelijk eerste foundation, dan poeder en dan cream blush aanbrengt, dan kan je een vlekkerig effect krijgen. Omdat je een vloeibaar product op een poeder product aanbrengt. Daarom breng ik bij cream blush graag eerst de foundation, dan de cream blush en daarna pas de poeder aan. Omdat de blush mat is, blijft het effect nog net zo mooi. Het is daarom wel slim om een transparante poeder te gebruiken. Gelukkig heeft Etos deze ook sinds kort en mijn mening hierover is binnenkort te lezen in een artikel.

Etos Cream blush
Hier zie je de swatch van de blush. Het pigment is erg mooi! Wel een beetje opvallend, dus pas op dat je het niet te heftig aanbrengt. Kijk even met een spiegel in het daglicht voordat je de deur uit gaat.

etos cream blush
Hier zie je mijn gezicht zonder blush en met. Ik heb de blush deppend aangebracht en als ik hem subtiel aanbreng dan vind ik hem erg mooi.

Etos cream blush
Hier zie je mijn gezicht met de rest van mijn make-up er nog bij op. Ik vind het een leuk product en de kleur vind ik vooral ook erg mooi. Zo’n cream blush als stick vind ik wel een stuk fijner omdat het aanbrengen veel makkelijker is omdat je het er zo op kan deppen waardoor je ook een subtiel effect kan creëren.

Etos Cream Blush
Deze blush is te koop voor een prijs van €4,99 en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

x Daniëlle

Het artikel uit deze review is gesponsord. Lees mijn disclaimer.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

22 Reacties

 1. 19 augustus 2014 / 06:46

  Ik heb hem ook en ik vind hem zelf erg fijn, hij is heel mooi op te bouwen! Ik vind de kleur jou ook mooi staan!

 2. 19 augustus 2014 / 07:36

  Deze kleur staat je echt heel goed. Toch ben ik nog altijd helemaal fan van poeder blushes, ik en creams hebben niet zoveel met elkaar. De verpakking is wel super schattig trouwens. xxx Lucinda

 3. 19 augustus 2014 / 10:33

  Wat een leuke blush! Het resultaat vind ik ook erg mooi!

 4. 19 augustus 2014 / 12:52

  subtiel en zacht.. wat een mooi ding :D staat je top!

 5. 19 augustus 2014 / 13:01

  Hij staat je erg mooi! Persoonlijk vind ik poeder blushes fijner om te gebruiken. Liefs!

 6. 19 augustus 2014 / 13:25

  Oh wauw, heel erg mooi! Ziet er heel fris en natuurlijk uit :).

 7. 19 augustus 2014 / 19:25

  Hij staat je echt goed! Toch denk ik niet dat ik snel zo’n blush zou kopen die in crème vorm is

 8. 19 augustus 2014 / 19:39

  Hij is echt mooi, ik denk dat deze nog wel in mijn stash komt :) Hij staat je echt goed!

 9. 19 augustus 2014 / 20:07

  Hij ziet er heel mooi uit, toch ben ik een beetje huiverig voor dit soort blushes….ik vind ze denk ik niet handig aanbrengen…

  groetjes Petra

 10. 19 augustus 2014 / 20:57

  Oh, wauw! Ik vind deze kleur heel mooi. Blush vind ik altijd zo mooi bij anderen staan (zo ook bij jou) maar als ik het zelf opdoe, dan staat het altijd te heftig.

  Liefs,
  Janneke
  http://www.jantasie.com

 11. 19 augustus 2014 / 21:17

  Wat een super mooi resultaat! Ik heb nog nooit een cream blush geprobeerd, ben erg benieuwd.

 12. 20 augustus 2014 / 10:51

  Deze kleur staat je prachtig ik vind cream blushes heel natuurlijk ogen alleen zelf vind ik ze nooit zo fijn om aan te brengen :)

 13. 20 augustus 2014 / 14:29

  Oehh deze wil ik ook! Hij is echt onwijs pretty!!

 14. 21 augustus 2014 / 17:29

  Ziet er goed uit! De verpakking doet me heel erg denken aan 1 van essence in de LE.

 15. 21 augustus 2014 / 19:53

  Wat een mooi product deze zou ik zelf ook nog wel willen proberen x