review artistry concealer cc cream
In dit artikel review ik twee nieuwe producten van (een voor mij onbekend merk) Artistry. Ik review de Artistry Ideal Radiance Illuminating CC Cream en de Artistry Exact Fit Perfecting Concealer. Deze producten zouden ideaal zijn voor de zomer en ik laat je in dit artikel weten of dit ook echt zo is.

review artistry concealer cc cream
De verpakkingen zijn heel verschillend van elkaar, maar toch vind ik ze beiden op hun eigen manier erg mooi. Beide producten zitten verpakt in een doosje, wat voor mij wel klein pluspuntje is en zeker een luxe gevoel geeft. De CC Cream zit verpakt in een lichtblauwe tube met een draaidop en zilveren details. Het is zo lichtblauw dat het bijna wit lijkt. Ik vind het erg mooi, luxe en luchtig overkomen. De concealer vind ik op haar eigen manier ook erg mooi verpakt. De concealer heeft zwart met gouden details en bevat een klein spiegeltje op de achterkant. Enorm handig! In het persbericht stond ook nog dat hij een lampje zou hebben, maar die heb ik niet kunnen ontdekken.

review artistry concealer cc cream

Artistry Exact Fit Perfecting Concealer – €29,40

Deze concealer is speciaal ontworpen om kleine onvolkomenheden van de huid te verbergen. De concealer zou een dekking geven die zelfs bij warmte, vocht en langdurige inspanning goed houdt en erg natuurlijk oogt. De Artistry Exact Fit Perfecting Concealer is verkrijgbaar in vijf tinten: ‘Light’, ‘Light Medium’, ‘Medium’, ‘Medium Deep’, ‘Brightener’.

review artistry concealer cc cream
Hier zie je de applicator van de concealer wat duidelijker. De vorm is van de applicator is vrij plat en een beetje puntig. Persoonlijk vind ik dit erg prettig werken.

review artistry concealer cc cream
Hier zie je het verschil met de concealer. De concealer geeft een vrij lichte dekking en vind ik daarom het fijnst voor onder de ogen. Voor onzuiverheden heb ik toch liever een hoog dekkende concealer. Al heb ik voor sommige dagen ook zeker een hoger dekkende concealer nodig voor onder mijn ogen. Iets om rekening mee te houden is dat deze kleur van de concealer wel een opvallende gele ondertoon heeft zoals je op de foto’s bij mij ook wel kan zien.

review artistry concealer cc cream

Artistry Ideal Radiance Illuminating CC Cream – €46,02

Deze CC Cream egaliseert de huid, bevat SPF 50, geeft een verhelderend effect, perfectioneert en beschermt tegen schadelijke UV-straling. Deze CC Cream werkt als een primer dankzij een licht hydraterend en gladmakend effect. Dit product is verkrijgbaar in drie kleuren: ‘Light’, ‘Light Medium’, ‘Medium’. Omdat de CC Cream maar in vrij weinig kleuren verkrijgbaar zou zijn, was ik al vrij bang dat hij te donker zou zijn, maar ik werd verrast!

review artistry concealer cc cream
Hier zie je het effect van de CC Cream. De CC Cream heeft een medium dekking en blend heel mooi en makkelijk in. Ik vind hem op de huid vrij luchtig aanvoelen. Daarnaast ruikt hij ook nog eens heerlijk. De CC Cream is niet verkrijgbaar in heel veel kleuren, dus ik was een beetje bang dat hij te donker zou zijn. Dat is hij gelukkig absoluut niet. De lichtste kleur is dus ook licht genoeg voor hele lichte huidjes. De kleur vind ik ook goed matchen met mijn huid. Als je de CC Cream in bewegend beeld zou willen zien, dan kan je de video van vanmiddag bekijken.

review artistry concealer cc cream
Hier zie je nog het effect van de Artistry Ideal Radiance Illuminating CC Cream en de Exact Fit Perfecting Concealer. Je ziet hier ook heel goed dat de kleur goed matcht met mijn huid.

Conclusie:

Beide producten heb ik inmiddels al meerdere weken gebruikt. De concealer vind ik prima, maar toch gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar een een hoger dekkende concealer omdat ik zelf vrij donkere kringen onder mijn ogen heb. Ook is deze concealer net iets te geel van ondertoon voor mij. Als jij wel opzoek bent naar een concealer met een lichte/medium dekking en een gele ondertoon, dan is het zeker een optie. De CC Cream vind ik oprecht geweldig. Het is hét perfecte product voor de zomer wat mij betreft. De dekking is mooi, hij voelt luchtig aan en bevat een hoge SPF. Ik de zomer wil ik liever niet teveel make-up op, maar toch vind ik het op sommige dagen wel fijn om een beetje een egale huid te hebben. Voor zulke dagen vind ik dit product perfect. Ik ben enorm verrast door dit product.

Artistry Exact Fit Perfecting Concealer – €29,40
Artistry Ideal Radiance Illuminating CC Cream – €46,02

De Artistry producten worden exclusief verkocht via een wereldwijd netwerk van miljoenen Amway-distributeurs. Ga naar www.amway.nl voor meer informatie of om een distributeur te vinden in de buurt.

De producten uit deze review heb ik opgestuurd gekregen. Dit beïnvloedt mijn mening niet. Lees de disclaimer.