maybelline dream fresh bb cream
Alweer een poos geleden schreef ik een review over een BB Cream van Maybelline. Maybelline is vaak in de aanbieding en daarom wilde ik hem wel proberen. Maybelline heeft volgens mij twee soorten BB Creams in Nederland. Op dat moment was het kiezen en nam ik de blauwe versie mee. Toch was ik wel benieuwd naar de andere versie. Toen ik in Duitsland was nam ik de Dream Fresh 8-in-1 BB Cream eindelijk mee en vandaag laat ik mijn mening erover horen.

maybelline dream fresh bb cream
De verpakking is bijna hetzelfde als de andere BB cream van Maybelline. Een simpele tube met een draaidop. Die draaidop had ik liever als klikdop gezien, maar een wereldramp vind ik het niet. De tube is wit met bovenaan een verloop naar huidskleur. Verder zie je op de verpakking nog leuke roze typografie.

maybelline dream fresh bb cream
De Dream Fresh 8-in-1 BB Cream belooft acht pluspunten in één BB cream. Dit zijn alle punten:

– Vervaagt imperfecties
– Verbetert de conditie van de huid
– Verheldert
– Past zich aan de natuurlijke teint aan
– Egaliseert
– Hydrateert
– Beschermt met SPF 30
– Voelt comfortabel

De formule bevat glycerine-, kamille en aloë vera-extracten die de huid verzorgen. Daarnaast heeft de foundation formule en gel-water basis die fris aanvoelt. De BB Cream bevat geen slice, talk en olie. Daardoor voelt hij licht en niet vet aan op de huid.

maybelline dream fresh bb cream
Hier zie je BB cream op mijn hand. De kleur ligt voor mij net op de grens, maar de lichtste kleur is net goed genoeg. Jammer genoeg is deze BB Cream maar verkrijgbaar in twee kleuren. Namelijk Hell en Medium. Nu zag op internet dat er wel vier kleuren verkrijgbaar waren. Waarschijnlijk zijn deze kleuren wel verkrijgbaar bij grotere filialen, maar bij ons filiaal in ieder geval niet.

maybelline dream fresh bb cream
maybelline dream fresh bb cream
Links zie je mijn gezicht zonder make-up en rechts met de BB cream. Je ziet weinig verschil, maar toch wel een klein beetje. De BB cream heeft een hele lichte dekking. Hij laat de roodheden wat minder lijken, egaliseert mijn huid en laat je huid net wat meer stralen. Heb je weinig last van onzuiverheden, dan is dit wel een fijne BB cream. Hij geeft net even wat meer. Heb je wat meer last van onzuiverheden, dan is dit niet echt een BB cream voor jou. De dekking is namelijk wel erg licht. De BB cream blijft goed zitten, trekt niet in de droge plekjes en trekt makkelijk en snel in. Ook voelt hij erg voedend aan voor mijn huid en is hij lekker luchtig.

Op dagen dat mijn huid er goed uitziet, dan gebruik ik deze BB cream. Het effect vind ik erg mooi op mijn huid. Extreem vaak gebruik ik hem niet omdat ik toch wel vaak een paar kleine onzuiverheden heb. Dus dan ga ik toch liever voor wat meer dekking. De andere versie van deze BB Cream van Maybelline heeft net even wat meer dekking. Die gebruik ik daarom ook dus ietsjes vaker, maar afwisselen vind ik wel fijn.

maybelline dream fresh bb cream
De prijs vind ik redelijk. Je betaalt namelijk €9,99 voor deze Dream Fresh 8-in-1 BB cream wat ik nog best prijzig vind. Hij is onder andere te koop bij de Kruidvat. Gelukkig heeft Maybelline vaak een aanbieding en ik kocht hem dit keer voor €8,- inclusief een gratis blush. Dat vond ik dus wel een mooie aanbieding. Prima BB cream voor iedere dag met een lichte dekking, maar heel bijzonder is hij verder niet.

x Daniëlle