Één van mijn favoriete make-up producten is uiteraard blush. Waarschijnlijk had je dat ook wel verwacht (vanwege de naam van mijn blog). Dit product heb ik echt leren kennen door beautybloggers en ik hou wel van een mooi kleurtje op de appeltjes van mijn wangen. Het geeft je gezicht een hele andere uitstraling en het effect vind ik vaak ook erg mooi.

Inmiddels ben ik er wel achter gekomen wat voor kleuren blush ik mooi bij mijzelf vind staan. Een poosje geleden heb ik echt mijn favoriete blush kleur gevonden. Vanaf dag één draag ik hem echt elke dag. Hij is echt prachtig en ik heb het over de Benefit Coralista Blush. Benefit is een prijzig merk, maar ik heb het geluk gehad dat ik een enorm pakket van €450,- had gewonnen. Waar ik dus ook deze blush in kon vinden.


De blush is te vinden in dit kartonnen doosje. De verpakkingen van Benefit staan erom bekend dat ze er enorm schattig uit zien. In de meeste gevallen vind ik dat ook zo, maar deze verpakking vind ik toch wat minder dat schattige en luxe gevoel geven. Hij heeft een diva oranje kleurig panterprintje en als je hem open doet dan zie je gelijk een kwastje die je ook makkelijk mee kan nemen. Het kwastje zit verpakt in plastic en er zit nog bescherming onder zodat de blush niet beschadigd. Voor bronzer vind ik het een fijne kwast, maar voor blush vind ik hem toch minder fijn. De verpakking sluit doormiddel van een magneet en binnenin is nog een klein spiegeltje te vinden. Erg handig voor onderweg, maar hij is toch wat klein om je hele wang in te kunnen zien.


De blush heeft een peachy/koraal achtige kleur. Dit zijn toch wel echt mijn favoriete blush kleurtjes. Verder is er nog een lichte gouden shimmer in te vinden. Het valt niet op en geeft in zonlicht een prachtige zomerse gezonde gloed op je wangen. De kleur van de blush lijkt erg natuurlijk op je wangen. Heel wat anders dan een knal roze kleur. De kleur past bij elke look en zal je look helemaal af maken.

(Op dit moment heb ik geen swatch foto kunnen maken omdat ik mijn camera nog steeds niet terug heb. Als je op Google zoekt vind je heel veel prachtige swatches)
De blush voelt erg zacht aan. Van ver af lijkt de swatch van blush haast mat. Als je hem in het zonlicht bekijkt, dan zie je wel overduidelijk de mooie zomerse gloed. De blush is niet heel goed gepigmenteerd, maar eigenlijk vind ik dat wel fijn. Daardoor kun je hem heel subtiel aanbrengen, maar ook makkelijk opbouwen naar wat meer kleur. De blush heeft een warme ondertoon.Op de linker foto’s draag ik de blush en rechts niet. Eigenlijk net in andere volgorde als ik normaal doe. Op mijn gezicht vind ik de blush prachtig. De kleur sluit goed aan bij mijn lichte huidskleur. Het lijkt vrij natuurlijk en het geeft echt een mooie zomerse gloed. Ook geeft het net wat meer kleur en vorm aan je gezicht. Blush is een product wat je look helemaal af maakt.


Deze Coralista Blush van Benefit bevat een inhoud van 8 gram. Een nadeel aan de blush is dat hij zo prijzig is. Hij kost namelijk maar liefst €33,-. Benefit is verkrijgbaar bij de Douglas filialen met een Benefit Counter of online bij Douglas.

x Daniëlle