Essence Lash On Lash Off Magnetic Lashes Review
Stuggles met nepwimpers, je herkent het vast wel. Hij blijft niet goed plakken, je voelt hem zitten, hij begint los te laten en noem het maar op. Toen ik dit nieuwe product van Essence uit de Herfst en Winter Assortiment Update zag, was ik wel een beetje verrast. Op Instagram zag ik het al bij dure merken verschijnen, maar nu is er dus een budget variant. Namelijk de Essence Magnetics Lashes Lash On Lash Off. Geen gedoe met lijm, maar je wimpers blijven zitten door een magneet. Werkt het? Ik laat het je weten.

Essence Lash On Lash Off Magnetic Lashes Review
De Essence Lash On Lash Off Magnetic Lashes zitten verpakt in een zwart doosje met paarse details en je ziet ze door de transparante verpakking direct zitten. Op de achterkant staat nog een beschreven uitleg en op de zijkant zijn nog bijpassende uitleggende plaatjes te zien.

Essence Lash On Lash Off Magnetic Lashes Review
Als je de wimpers uit de verpakking schuift, dan zie je direct in de verpakking voor welke plek de wimper is bedoeld. Je hebt dus twee kleine wimpers voor ieder oog. Ook zit er een magneet in het doosje, je kan ze dus makkelijk bewaren in het doosje.

Essence Lash On Lash Off Magnetic Lashes Review
De bedoeling is dat je eerst de bovenste wimper op je natuurlijke wimpers legt, zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan. Daarna leg je de onderste wimper onder je eigen natuurlijke wimpers. Op deze manier zullen ze aan elkaar gaan vast klikken door de magneetjes die erin zitten.


In bovenstaande video zie je hoe het mij afging. Mijn rechteroog zat direct goed en bij mijn linkeroog heb ik het toch even een stuk of vijf keer moeten proberen.

Essence Lash On Lash Off Magnetic Lashes Review
Essence Lash On Lash Off Magnetic Lashes Review
Hier zie je het uiteindelijke effect met de wimpers. De wimpers zijn vrij smal en dus niet geschikt voor de hele oogbreedte zoals je kan zien. Van dichtbij valt het dus wel op dat de uiterste helft meer volume heeft. In real life vind ik dit vanaf een afstand totaal niet storend!

Essence Lash On Lash Off Magnetic Lashes Review

Conclusie Essence Lash On Lash Off Magnetic Lashes

Eigenlijk ben ik enorm enthousiast over deze wimpers! Na meerdere keren oefenen gaat het mij steeds beter af. Als je heel goed kijkt zal je wel zien dat het nepwimpers zijn, maar ik vind het niet storend. Ook heb ik meerdere mensen in mijn omgeving gevraagd hoe ze het eruit vonden zien en toen ik vertelde dat het magnetische nepwimpers waren, moesten ze toch even beter kijken. Of ik het mooier vind dan ‘normale’ nepwimpers weet ik niet. Wimpers met lijm kan ik persoonlijk toch beter tot aan de wimperrand aanbrengen waardoor het iets natuurlijker lijkt. Toch hebben deze nepwimpers wel pluspunten. Het werkt heel snel, je kan ze heel vaak hergebruiken, geen gedoe met lijm en je kan het zo vaak opnieuw proberen als je wil. Ik ben in ieder geval enthousiast en draag nu steeds vaker nepwimpers!

Essence Lash On Lash Off Magnetic Lashes Review
De Essence Lash On Lash Off Magnetic Lashes zijn verkrijgbaar voor een prijs van € 5,99 bij onder andere Kruidvat.