this is it portemonnees
Sommige dingen zou ik eigenlijk elke keer wel kunnen kopen als ik aan het shoppen ben. Vaak zijn dit dingen als een nieuwe tas, een nieuwe portemonnee, een nieuw telefoonhoesje en nog wel meer van zulk soort items. Eigenlijk ben je alleen maar nieuwe nodig als het kapot aan het gaan is, maar daar zijn wij gelukkig vrouwen voor. Ik heb weer twee nieuwe portemonnees en ik laat ze vandaag aan je zien.


Ze hebben allebei bijna dezelfde kleur. Ze hebben een soort zeegroene kleur. De nepleren versie neigt meer naar de blauw en die met sterretjes meer naar groen. Ze zijn allebei langwerpig en lekker groot. Zulk soort modellen qua portemonnees vind ik het mooist.


De nepleren versie voelt kwalitatief goed en stevig aan. Er zit een infinity teken op als detail. Het infinity teken staat voor oneindigheid. Ook heeft hij nog een klein koord aan de rits zitten. Deze kun je er eventueel afhalen, maar ik vind het erg handig. De verdere details zijn allemaal zilverkleurig. De kleur is lekker fris en opvallend.

De tweede portemonnee heeft ook weer een lekker fris kleurtje met opvallende donkerblauwe sterren. De rits hier is ook weer zilverkleurig.


De indeling van beide portemonnees is hetzelfde Je vind drie grote vakken, een vakje met een rits en aan de zijkanten nog plek voor veel pasjes. Zo blijft alles mooi van elkaar gescheiden. Zo zag de indeling van mijn oude portemonnee er ook al uit. Je bonnetjes, geld, muntjes en pasjes zullen hier in passen.


Om de prijs hoef je het niet te laten. De sterren portemonnee kost €5,99 en de portemonnee met het infinity teken kost €6,99. Vooral de nep leren portemonnee vind ik erg mooi. Deze ga ik zeker in gebruik nemen. Je kunt deze portemonnees kopen bij de This Is It afdeling van de Intertoys. Ook vind je ze hier en hier online. Hou je niet zo van de kleur groen? Ze zijn ook nog verkrijgbaar in andere kleuren.

x Daniëlle