sleek palette winactie
Als het gaat om een mooi merk met prachtige palettes en prachtige pigmentatie, dan komt Sleek hoog in het lijstje te staan. Sleek heeft enorm veel verschillende oogschaduwpalettes met enorm veel kleuren. Vandaag heb ik goed nieuws voor jullie want ik heb een hele leuke winactie waarin je een Sleek palette naar keuze kan winnen.

Deze winactie is in samenwerking met Beautyvoordeelshop. Beautyvoordeelshop verkoopt veel verschillende merken waaronder dus Sleek. Als je uiteindelijk gewonnen hebt dan mag je helemaal zelf kiezen welk palette je graag zou willen. Zo zit er altijd iets voor je tussen. Je kan gaan voor enorm felle kleuren voor een leuke en speelse look, voor een natuurlijk palette voor een alledaagse look of natuurlijk iets heel anders. Er is keuze genoeg. Er zijn maar liefst 20 verschillende palettes op dit moment verkrijgbaar in de shop. Hoe maak je kans?


Veplicht:

  • Volg Make Me Blush op Bloglovin en like dit bericht. Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je verteld dat je mee doet en wat je allemaal gedaan hebt om kans te maken.

Optioneel:

  • Abonneer je op het Youtube kanaal van Make Me Blush (+2 extra kansen)
  • Volg mij op Twitter en tweet het volgende: “Win een Sleek palette naar keuze op MakeMeBlush.nl http://www.makemeblush.nl/2014/10/winactie-sleek-palette-naar-keuze @Daniieexxx” (+1 extra kans)
  • Deel het Facebook bericht op Facebook (+1 extra kans)
  • Volg Make Me Blush op Instagram (+1 extra kans)

De optionele opdrachten zijn niet verplicht, maar je maakt hierdoor wel extra kans. Abonneer je je bijvoorbeeld op mijn Youtube kanaal, dan maak je twee keer meer kans op dit palette.

De winactie loopt t/m 7 november. Daarna zal ik de winnaar een mail sturen. Ook maak ik de winnaar bekend op Facebook en Twitter. De winnaar dient binnen drie werkdagen te reageren. Als ik dan nog geen reactie heb, dan zal ik opnieuw een winnaar kiezen. Laat dus je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. Lees voor de voorwaarden de disclaimer.

Liefs Daniëlle