Catrice oogschaduwkwast

catrice duo eyeshadow brush
Niet vaak schrijf ik iets over kwasten, maar deze kwast wil ik graag als tip meegeven! Het is een kwast van Catrice en hij komt uit het nieuwe assortiment. Hij valt niet snel op tussen het schap, maar hij is nieuw en het is een kwast die je niet vaak voorbij ziet komen en vooral niet bij budgetmerken.

catrice duo eyeshadow brush
Catrice kwam uit met meerdere verschillende soorten kwasten. In dit artikel kan je de hele update vinden van de nieuwe producten.

catrice duo eyeshadow brush
Deze kwast heeft twee verschillende kanten. Handig voor als je de kwast meeneemt onderweg, maar lastig als je hem in een potje bewaard. Je hebt namelijk twee kwasten in één en dat is natuurlijk makkelijk om mee te nemen.

catrice duo eyeshadow brush
De ene kant bevat een oogschaduwkwast. Hij heeft een vrij normaal formaat, maar is wel iets steviger als ik gewend ben. De andere kant is juist de kant waarom ik deze kwast zo fijn vind. Die kant is namelijk heel kort en dat zie je niet vaak. Hiermee kun je makkelijk bijvoorbeeld oogschaduw onder de wimperrand aanbrengen. Je kan hiermee oogschaduw heel nauwkeurig aanbrengen en dat kan soms best handig zijn. Hij had van mij nog iets steviger mogen zijn, maar ik vind hem al erg fijn in gebruik.

catrice duo eyeshadow brush
Ik vind het zeker een aanrader en wilde deze tip graag even met jullie delen. De kwast kost €2,89 en is verkrijgbaar bij de extra grote schappen van Catrice.

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

19 Reacties

 1. 16 oktober 2014 / 06:21

  Dubbelzijdige kwasten vind ik best vervelend met opruimen, maar een budget topper, dat is hij zeker. Leuk dat Catrice ook steeds meer de kwasten kant op gaat trouwens. xxx Lucinda

 2. 16 oktober 2014 / 09:03

  Oooh wat een heerlijk budget prijsje, klinkt goed ook!

 3. Esther
  16 oktober 2014 / 09:44

  Ik heb ooit eens een eyeliner kwastje van Catrice gehad maar die viel na een week al uit elkaar dus dat was een beetje jammer. Deze kende ik nog niet maar zal eens kijken of het wat voor mij is

 4. 16 oktober 2014 / 10:20

  Lijkt me een fijne kwast! En leuk budgetprijsje

 5. Kelly
  16 oktober 2014 / 11:23

  Lijkt me een fijne kwast!

 6. 16 oktober 2014 / 12:54

  Ik vond het altijd onhandig zo een tweezijdig kwastje ivm het schoonmaken van je kwasten en het opbergen. Maar voor dat prijsje is het top om te horen dat hij goed werkt!

 7. 16 oktober 2014 / 13:21

  Wat een fijne tip is dit zeg, snel naar de Kruidvat toe haha. liefs x

 8. 16 oktober 2014 / 14:41

  Ik was hier al heel benieuwd naar, leuk dat je deze tip deelt!

 9. 16 oktober 2014 / 19:16

  Dit lijkt me een erg fijne kwast, ik ga hem halen zodra ik hem tegen kom :)

 10. 16 oktober 2014 / 19:57

  Hij ziet er wel mooi uit, maar het is inderdaad wel een nadeel als je je kwasten in een potje bewaard……

 11. 16 oktober 2014 / 20:48

  Deze ga ik zeker onthouden! Heb laatste 2 kwasten gekocht die ik nog ga testen :)

 12. 17 oktober 2014 / 19:53

  Hij klinkt goed, misschien eens een keertje aanschaffen om te kijken of hij mij ook zo goed bevalt!