catrice duo eyeshadow brush
Niet vaak schrijf ik iets over kwasten, maar deze kwast wil ik graag als tip meegeven! Het is een kwast van Catrice en hij komt uit het nieuwe assortiment. Hij valt niet snel op tussen het schap, maar hij is nieuw en het is een kwast die je niet vaak voorbij ziet komen en vooral niet bij budgetmerken.

catrice duo eyeshadow brush
Catrice kwam uit met meerdere verschillende soorten kwasten. In dit artikel kan je de hele update vinden van de nieuwe producten.

catrice duo eyeshadow brush
Deze kwast heeft twee verschillende kanten. Handig voor als je de kwast meeneemt onderweg, maar lastig als je hem in een potje bewaard. Je hebt namelijk twee kwasten in één en dat is natuurlijk makkelijk om mee te nemen.

catrice duo eyeshadow brush
De ene kant bevat een oogschaduwkwast. Hij heeft een vrij normaal formaat, maar is wel iets steviger als ik gewend ben. De andere kant is juist de kant waarom ik deze kwast zo fijn vind. Die kant is namelijk heel kort en dat zie je niet vaak. Hiermee kun je makkelijk bijvoorbeeld oogschaduw onder de wimperrand aanbrengen. Je kan hiermee oogschaduw heel nauwkeurig aanbrengen en dat kan soms best handig zijn. Hij had van mij nog iets steviger mogen zijn, maar ik vind hem al erg fijn in gebruik.

catrice duo eyeshadow brush
Ik vind het zeker een aanrader en wilde deze tip graag even met jullie delen. De kwast kost €2,89 en is verkrijgbaar bij de extra grote schappen van Catrice.

x Daniëlle