MAC Lipstick Mehr

mac mehr lipstick review
Met een goede aanbieding kan ik een product van mijn wishlist écht niet laten liggen. Zo ook in dit geval! Met 20% korting kon ik een MAC lipstick aanschaffen en die aanbieding liet ik natuurlijk niet liggen. Ik koos voor een mooie natuurlijke kleur genaamd Mehr. Benieuwd of hij het waard is en hoe de kleur nou echt is?

mac mehr lipstick review
Sinds een korte tijd ben ik steeds meer van de lipstick. Deze MAC lipstick zag ik al af en toe voorbij komen op verschillende blogs en al snel wist ik dat deze op mijn wishlist moest komen. De MAC Mehr lipstick zit in het vaste assortiment.

mac mehr lipstick review
De lipstick zit netjes verpakt in een doosje met nog wat informatie er op en natuurlijk de naam van de kleur. In het doosje zit de echte lipstick en de verpakking van de MAC lipstick vind ik er altijd wel leuk uitzien. Het is een kogelvormige zwarte huls met kleine zilveren glittertjes en het MAC logo. Als je de dop eraf haalt zie je nog mooie zilveren details. Onderop van de verpakking vind je nog de naam van de kleur. Dit is natuurlijk erg handig voor als je meerdere lipsticks hebt. Zo kun je direct zien welke je in je hand hebt.

MAC Mehr is te omschrijven als een bruin/roze kleur. De ondertoon is vrij neutraal, maar neigt een beetje naar de koele kant vind ik zelf.

mac mehr lipstick review swatch
Hier zie je de swatch van de kleur op mijn lippen. Hij ziet er prachtig uit. De kleur is vrij koel en mooi roze.

mac mehr lipstick review
Hier zie je de kleur op mijn gezicht. Ik vind het een prachtige kleur. Ik vind de ondertoon vrij koel en dat vind ik goed bij mezelf passen. De lipstick is neutraal, maar heeft toch nog die mooie roze tint. Ik vind hem echt prachtig.

De lipstick is een beetje droog, maar niet zo erg als sommige andere matte lipsticks van MAC. Hij accentueert een klein beetje velletjes, maar door van te voren je lippen goed te verzorgen, heb je daar nog nauwelijks last van.

mac mehr lipstick review
De kleur blijft geweldig mooi zitten. Na heel wat glazen drinken en eten zit hij er nog mooi op. Het fijne is ook dat de kleur vrij dicht bij mijn eigen lipkleur ligt. Ook vervaagt hij geleidelijk en daardoor valt het niet op dat je lipstick er lichtjes af gaat. Bij mij blijft hij heel goed zitten na nog ongeveer 5 uur. Als je wat meer eet en drinkt dan is het wel het mooist om hem af en toe bij te werken. Het bijwerken gaat ook prima en de lipstick ziet er dan weer prachtig uit.

mac mehr lipstick review
Ik ben heel blij met mijn aankoop en kan hem je zeker weten aanraden! MAC Mehr zit in het vaste assortiment en is verkrijgbaar in de MAC stores en counters en online op www.maccosmetics.com voor een prijs van €19,50.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

27 Reacties

 1. 1 december 2015 / 07:03

  Jaaaaa, ook ik heb deze lipstick met 20% gescoord en hij is sinds hij binnen is gekomen echt één van mijn nieuwe favoriete lipsticks. Ik vind hem zo mooi, Wat staat hij jou ook prachtig. Fijn review, alleen 1 klein dingetje, de lipsticks zijn sinds een tijdje 50 cent hoger geprijsd :-)!

 2. 1 december 2015 / 08:45

  Ik zie hem steeds vaker voorbij komen, hele mooie en draagbare kleur!

 3. 1 december 2015 / 09:21

  wat een mooie kleur mac!! Staat je prachtig!

 4. 1 december 2015 / 09:53

  Wat een beauty is Mehr toch. Het valt mij op dat de lipstick bij iedereen weer anders staat. Bij jou vind ik hem tot nu toe het mooist uitpakken <3

 5. 1 december 2015 / 09:57

  Wat een prachtige kleur! Heerlijk alledaags en veilig!

 6. 1 december 2015 / 10:34

  Erg mooie kleur!! Maar ik vind je ogen ook heel erg mooi opgemaakt haha, ziet er beeldig uit!

 7. 1 december 2015 / 10:41

  Hij staat je echt onwijs mooi! Prachtige foto’s heb je ook erbij gemaakt.

 8. 1 december 2015 / 11:56

  Oh MAC Mehr is zo mooi. Ik heb hem vorige week ook uitgebreid gereviewed op mijn blog. Sindsdien zit hij standaard in mijn tas en draag ik hem het meest van al mijn MAC lipsticks. Love It!

 9. maxine
  1 december 2015 / 13:55

  Wat een prachtig kleurtje! Hij staat je heel erg mooi. Komt heel neutraal over. I love it

 10. 1 december 2015 / 17:41

  Prachtige kleur deze wil ik ook nog heel graag!

 11. 1 december 2015 / 18:09

  Ah hij is zo mooi! Staat je prachtig! <3

 12. 1 december 2015 / 21:06

  Wauw, wat een prachtig exemplaar van MAC. De kleur staat je ontzettend goed: deze lipstick kun je werkelijk bij iedere gelegenheid dragen. Daar houd ik zelf echt van! <3

 13. 2 december 2015 / 10:57

  Het is een prachtige kleur alleen zelf heb ik al zoveel van deze tinten dat ik hem toch even oversla x

 14. 2 december 2015 / 12:43

  Wauw, prachtige foto’s! De kleur staat je ook prachtig! Tegen 20% korting op een MAC lipstick zou ik ook geen nee kunnen zeggen, haha. Het is zo’n verslaving (en ze ruiken ook zo lekker, omg)!

  • Daniëlle
   Auteur
   2 december 2015 / 12:53

   Het begint bij mij ook een beetje een verslaving te worden. Sinds ik MAC lipsticks heb ontdekt hebt ik er al vijf gekocht. Oeps.

 15. 2 december 2015 / 21:50

  Deze is inderdaad heel erg mooi en ga ik even onthouden :)

 16. 4 december 2015 / 13:50

  Oh wauw wat is dit een onwijs gave kleur zeg. Hij staat je fantastisch.

 17. 5 december 2015 / 14:06

  Mehr is ook mijn nieuwste aanwinst. Hij behoord gelijk bij mijn favorieten.

 18. 6 december 2015 / 17:19

  Wat een beauty! Een vriendin van mij heeft hem ook en ik vind hem echt prachtig!

 19. 6 december 2015 / 17:40

  Wauw, dit echt een prachtige lipstick. Die ga ik onthouden voor als ik weer eens een nieuwe lipstick van MAC ga kopen (: prachtige nude lipstick.

 20. Shana
  13 december 2015 / 09:15

  Staat nu erg hoog op mijn wishlist! :-)

 21. 20 december 2015 / 22:47

  Wat een beauty is dit! Ook fijn dat hij zo lang blijft zitten, vind ik toch wel heel belangrijk ook.