mac mehr lipstick review
Met een goede aanbieding kan ik een product van mijn wishlist écht niet laten liggen. Zo ook in dit geval! Met 20% korting kon ik een MAC lipstick aanschaffen en die aanbieding liet ik natuurlijk niet liggen. Ik koos voor een mooie natuurlijke kleur genaamd Mehr. Benieuwd of hij het waard is en hoe de kleur nou echt is?

mac mehr lipstick review
Sinds een korte tijd ben ik steeds meer van de lipstick. Deze MAC lipstick zag ik al af en toe voorbij komen op verschillende blogs en al snel wist ik dat deze op mijn wishlist moest komen. De MAC Mehr lipstick zit in het vaste assortiment.

mac mehr lipstick review
De lipstick zit netjes verpakt in een doosje met nog wat informatie er op en natuurlijk de naam van de kleur. In het doosje zit de echte lipstick en de verpakking van de MAC lipstick vind ik er altijd wel leuk uitzien. Het is een kogelvormige zwarte huls met kleine zilveren glittertjes en het MAC logo. Als je de dop eraf haalt zie je nog mooie zilveren details. Onderop van de verpakking vind je nog de naam van de kleur. Dit is natuurlijk erg handig voor als je meerdere lipsticks hebt. Zo kun je direct zien welke je in je hand hebt.

MAC Mehr is te omschrijven als een bruin/roze kleur. De ondertoon is vrij neutraal, maar neigt een beetje naar de koele kant vind ik zelf.

mac mehr lipstick review swatch
Hier zie je de swatch van de kleur op mijn lippen. Hij ziet er prachtig uit. De kleur is vrij koel en mooi roze.

mac mehr lipstick review
Hier zie je de kleur op mijn gezicht. Ik vind het een prachtige kleur. Ik vind de ondertoon vrij koel en dat vind ik goed bij mezelf passen. De lipstick is neutraal, maar heeft toch nog die mooie roze tint. Ik vind hem echt prachtig.

De lipstick is een beetje droog, maar niet zo erg als sommige andere matte lipsticks van MAC. Hij accentueert een klein beetje velletjes, maar door van te voren je lippen goed te verzorgen, heb je daar nog nauwelijks last van.

mac mehr lipstick review
De kleur blijft geweldig mooi zitten. Na heel wat glazen drinken en eten zit hij er nog mooi op. Het fijne is ook dat de kleur vrij dicht bij mijn eigen lipkleur ligt. Ook vervaagt hij geleidelijk en daardoor valt het niet op dat je lipstick er lichtjes af gaat. Bij mij blijft hij heel goed zitten na nog ongeveer 5 uur. Als je wat meer eet en drinkt dan is het wel het mooist om hem af en toe bij te werken. Het bijwerken gaat ook prima en de lipstick ziet er dan weer prachtig uit.

mac mehr lipstick review
Ik ben heel blij met mijn aankoop en kan hem je zeker weten aanraden! MAC Mehr zit in het vaste assortiment en is verkrijgbaar in de MAC stores en counters en online op www.maccosmetics.com voor een prijs van €19,50.