favorieten van de maand september
De maand september is alweer voorbij en inmiddels is het alweer oktober. In september is het soms nog tijd voor een t-shirtje met zonnebril, maar in oktober mogen de laarzen en de sjaals weer tevoorschijn worden gehaald. Ik heb het wel eens eerder gedaan, maar dat is echt lang geleden. Dan heb ik het over een ‘favorieten’ video. Een video waarin ik vertel wat mijn favorieten van de afgelopen maand waren. Ik vond het wel weer eens leuk om te doen en vandaag laat ik aan jullie mijn favorieten van de maand September zien.

Favorieten:

Maybelline Dream Pure BB Cream
Maybelline Dream Fresh BB Cream
Nivea Reinigingsmousse
Maybelline Baby Lips Electro
Benefit Coralista Blush
The Body Shop Body Sorbet Moringa

Als je video leuk vond, dan zou ik het leuk vinden als je een duimpje omhoog doet op Youtube. Verder zou ik het ook heel erg tof vinden als je je zou willen abonneren op mijn kanaal.

x Daniëlle