Etos Anti Redness Primer


Als opvolger van de Skin Smoothing primer van de Etos, komen ze nu met twee nieuwe varianten: de Refreshing primer en Anti Redness primer. De Anti Redness primer heb ik voor mijn blog mogen ontvangen en ga ik vandaag voor jullie reviewen. Benieuwd of het wat is en of het werkt? Lees dan even verder.

De Refreshing primer corrigeert vaalheid en zorgt met haar roze accenten voor een frisse teint. De Anti Redness primer neutraliseert de roodheid van je huid. De Skin Smoothing primer is daarom ook transparant, de Refreshing primer roze en de Anti Redness primer groen. Waarom groen zou je zeggen. Nou dat heeft te maken met complementaire kleuren. Groen is namelijk de complementaire kleur van rood. Met andere woorden: groen is de tegenovergesteld kleur van rood. Ben je dus rood in gezicht, dan neutraliseer je dit weer met groen.


De primer zit in een handige pompflacon wat ik erg handig en hygiënisch vind. Ook doseert de pompflacon goed en kun je zelfs een klein beetje hoeveelheid uit de flacon halen. Ook vind ik het leuk dat je direct ziet dat de primer al groen is. Heeft toch iets aparts.

Alle drie de primers bevatten vitamine E en zijn vrij van conserveringsmiddelen en parfum. De structuur voelt erg apart aan. Het voelt heel erg zacht aan, maar heeft ook wel weer een gel/siliconen achtige structuur. Zodra je hem uitsmeert op je huid voelt hij ook weer erg zacht aan. Volgens Etos kun je de primers los gebruiken of voor onder de rest van je make-up. Persoonlijk zou ik deze groene variant niet snel los gaan gebruiken. Want het geeft toch een hele lichte groene waas.

Primer gebruik ik vaak voor onder mijn foundation. Primer maakt de poriën optisch kleiner, je make-up blijft er langer door zitten en blijft beter op zijn plaats. Daarnaast zorgt deze primer er ook nog voor dat roodheden minder zichtbaar zijn.


Hier zie je mijn gezicht zonder make-up. – Tja, het voelt toch wat gek op een groen product op te smeren


Hier zie je mijn gezicht met enkel de primer – Dit is het uiteindelijke resultaat met primer en foundation


Ik merk wel dat je de primer goed uit moet smeren en ik zou het niet snel aanraden de primer los te gebruiken. Je ziet al toch wel snel een lichte groene waas. Waardoor je dus wat zieker kan lijken. De primer laat mijn roodheden inderdaad een stuk minder opvallen en dat is fijn. Ik heb niet enorm rode wangen, dus ik kan jammer genoeg niet laten weten hoe dan het resultaat is. Je kan de primer eventueel ook voor kleine rode plekjes alleen gebruiken. Hoe meer primer je ook aanbrengt, hoe groener dus je huid lijkt. Klinkt erg logisch, maar denk hier dus wel aan. Want als je dus te veel gebruikt zul je dit ook deels door je foundation zien. Wat je ook kunt doen is deze primer op de rode delen van je gezicht aanbrengen en de transparante primer over de rest van je gezicht.

De Skin Smoothing, Refreshing en Anti Redness primer zijn vanaf nu te koop voor een prijs van €5,99.

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

12 Reacties

 1. 4 oktober 2014 / 08:36

  Dit klinkt niet echt als een primer voor mij, gezien ik groenheid echt wil vermeiden. Ook heb ik gelukkig niet echt last van roodheden in mijn huidje. Wel jammer dat ik de foto’s niet kan zien. xxx Lucinda

 2. 4 oktober 2014 / 09:58

  Wat fijn dat deze concealer in een pompflacon zit. Jammer dat ‘ie zo’n enorme groene waas achterlaat. Ik gebruik zelf een groene concealerstick van Hema. Die vind ik erg fijn en laat geen groene waas achter. Je hebt trouwens hele mooie foto’s gemaakt!

 3. 4 oktober 2014 / 11:43

  Enigste voordeel is dat die in een pompflacon zit en het is zo jammer dat die een groene waas achterlaat zo lijk je net een zombie als het mensen opvalt en dat is niet de bedoeling.

 4. 4 oktober 2014 / 14:45

  Ik ben er niet heel erg fan van geloof ik, gelukkig weet ik dat ze meer primers hebben. Ik vind het idee wel eens goed!

 5. 4 oktober 2014 / 19:53

  Ik heb de neutrale primer, die vind ik wel fijn. Dit zou niets voor mij zijn. Leuke review!

 6. 4 oktober 2014 / 22:07

  Ik hou het liever bij een normale primer, het groene kleurtje schrikt mij toch een beetje af :)

 7. Esther
  4 oktober 2014 / 23:10

  Ik ben zelf niet zo van groene primers omdat je het bij mij op 1 of andere manier die groene kleur zie haha. ziet er dan zo gek uit..

 8. 5 oktober 2014 / 13:29

  Wil deze misschien ook wel even uitproberen, ik heb op m’n wangen best veel roodheden. Maar die groene kleur schrikt je toch wel een beetje af! Haha

 9. Manon
  22 oktober 2014 / 21:53

  Fijne revieuw, ik heb ook wat rode vlekjes op mijn huid, niet zo heel erg maar misschien kan deze primer me wel helpen! Blijft je foundation ook langer zitten door deze primer?

 10. nikki
  1 juni 2016 / 21:15

  ik heb deze primer ook, ik vindt hem heel goed voor de prijs, het is natuurlijk lagere kwaliteit dan de benefit primer die ik normaal gebruik. De groene waas valt heel erg mee naar mijn mening. Met foundation eroverheen zie je niks meer. leuke review