new look camera tas
Bij een camera hoort eigenlijk ook wel een tas, maar toen ik mijn camera kocht wilde ik echt geen cameratas. Ik vond ze altijd zo lomp en zo groot en eigenlijk leek het me helemaal niet handig. Totdat ik op internet een leuke cameratas tegenkwam. Gelukkig was het bijna mijn verjaardag, dus dat kwam goed uit. Op mijn verjaardag kreeg ik dan ook deze cameratas. Benieuwd naar de details en of het ook wat voor jou is? Lees dan even verder.

new look camera tas
new look camera tas
Bij een cameratas dacht ik altijd aan zo’n grote (vaak) zwarte saaie tas. Totdat ik ineens deze tas tegenkwam. Deze tas is totaal niet saai en ziet er juist heel erg leuk uit. Hij komt van de New Look en was ook helemaal niet zo duur. Hij is er in twee soorten. Namelijk een beige met bloemenprint en deze blauwe met streepjes. Die laatste vond ik toch wel het leukste van de twee. Dit tasje vroeg ik voor mijn verjaardag, maar hij kwam wat later met de post. Het duurde ongeveer 5 dagen voordat ik hem in huis had. New Look is namelijk een Engelse webshop, dus vandaar dat het wat langer duurde. Het voordeel daarvan is dat je geen last hebt van invoerrechten omdat het binnen Europa is.

new look camera tas
new look camera tas
Het tasje is heel stevig. De onder- en de bovenkant zijn vrij hard waardoor het tasje dus mooi in model blijft. Ook is dit tasje echt heel mooi afgewerkt. De ritsjes zijn mooi, er zit een vakje in de binnenkant, je kan het schouderhengsel verstellen en er zit een extra stukje (nep) leer op het schouderhengsel zodat het wat lekkerder zit. Al helemaal voor die prijs vind ik het echt super dat er zo gelet is op alle details.

new look camera tas
De tas zelf heeft niet extra voering. Hij is wel een beetje gevoerd, maar hij heeft niet nog een extra laag. Deze tas is gewoon heel stevig en blijft echt in model. Het is niet dat er nog allemaal beschermlagen tussen zitten. Op de foto kun je wel een beetje zien wat ik bedoel en hoe dik de tas is.

new look camera tas
Mijn spiegelreflexcamera past er goed in. Zelf heb ik nog een klein stukje onder mijn camera voor mijn statief. Het past wel, maar zonder dat stukje zit hij wat beter in de tas. Verder past er geen extra lens bij in, maar dat was te verwachten. Verder stop ik nog wat filters, een afstandsbediening, een extra accu en wat kabels in de tas. Het past allemaal prima!

new look camera tas
Ik ben erg blij met de tas en ik vind hem vooral ook heel erg mooi. Hij kostte maar omgerekend €20,41. Terwijl ik de laatste woorden van dit artikel schrijf, was ik nog even opzoek naar de link van de tas. Nu raad je het waarschijnlijk al: de tas is uitverkocht. Hij is zelfs in de sale, dus hopelijk komt hij nog terug! Hij kost nu maar omgerekend €9,57 en je kan hem hier vinden.

x Daniëlle