fan stift
Het WK is al in zicht. Hoewel ik niet echt van voetbal houd, vind ik het WK wel echt heel erg leuk. Ik hoorde op de radio zelfs dat er meer dan 50 acties zijn speciaal voor het WK. Het Bavaria jurkje, het Roy Donders Juichpak, AH Hamsters, Plus Veren en noem allemaal maar op. Het is bijna onmogelijk om te kiezen wat je look gaat worden dit jaar. Ik heb mijn outfit al bijna helemaal bij elkaar. Ik ga namelijk voor een leuk oranje blousje die ook nog leuk is voor in de zomer. Ook heb ik al allemaal make-up tools klaar liggen die ik zo op kan doen, maar dit keer heb ik wat gevonden wat mijn look helemaal af gaat maken. Namelijk een Fan Stift.

fan stift
Speciaal voor het WK komt essence met een Limited Edition, genaamd ‘Hup Holland Hup’. Voor mij zaten er niet echt bijzondere dingen tussen, maar de fan stift vond ik toch wel heel tof en die nam ik mee.

fan stift
De verpakking is knal oranje en het is een stick met eigenlijk schmink erin. Je kan dit overal op smeren en vooral voor op me wangen heb ik hem gekocht. Super makkelijk en het gaat zo veel sneller dan zelf drie kleuren schminken. Ik vind het ideaal!

hup holland hup
Hiermee ga ik dus zeker over straat lopen en Nederland supporten! Deze fan stift kost €1,99. Hierboven zie je een foto van de producten die nog meer in de collectie zitten.

Consumenten adviesprijs:
Lashes € 2,39
Nail polish € 1,69
Body tattoos € 1,99
Stickers € 1,39
Handgel € 1,89
Armband € 1,59
World champion hair tie € 1,59
Clip € 1,99

fan stift
Je hebt deze stift bij meerdere winkels. Zo heb ik hem ook al bij de Lidl gezien, maar de prijs is bijna gelijk. Ik ben er in ieder geval blij mee!

x Daniëlle