primark opening arnhem verslag
Inmiddels zit ik weer in de trein naar huis en typ ik dit artikel op mijn iPad. Mijn eerste Primark opening is namelijk een feit. Al vaker ben ik uitgenodigd voor een opening, maar elke keer was er wel iets waardoor ik niet aanwezig kon zijn. Dit keer besloot ik wel te gaan en ik ben blij dat ik die keuze gemaakt hebt. Vandaag heb ik voor jullie een kort verslagje met foto’s van de Primark Opening Arnhem.

primark opening arnhem verslag
Het was vroeg opstaan voor mij, want rond half tien moest ik in Arnhem zijn. Samen met Kirsten ben ik gaan reizen vanaf Zwolle. In Arnhem hadden we met Lois afgesproken en met z’n drietjes liepen we het centrum in. Al snel hadden we de Primark gevonden waar al een enorme rij voor stond. De pers opening begon om half tien en de opening voor publiek om elf uur. Bij binnenkomst kregen we een keycord en een canvas tasje met ‘I Love Primark’ erop. Ook kon je eventueel nog ontbijten.

Direct begonnen we met shoppen. De Primark was lekker rustig en alles lag enorm netjes. Van elk product waren alle maten nog op voorraad en sommige items lagen zo netjes. Niet wat je altijd van Primark gewend bent.

primark opening arnhem verslag
Na een tijdje shoppen was er een korte presentatie met een aantal filmpjes die werden afgespeeld. Daarna kon je meelopen voor een korte rondleiding, maar wij besloten nog even te shoppen. Al snel zag ik een aantal mede bloggers die ik herkende, waarvan ik met een paar een praatje heb gemaakt. Waaronder Aranka, Lidewij, Marloes en Charlotte.

Het filiaal in Arnhem is makkelijk te vinden. Het filiaal zelf is ook erg groot en overzichtelijk. Beneden is alle dameskleding, accessoires en tassen. Boven heb je herenkleding, kinderkleding, home, lingerie, schoenen en pyjama’s.

Nadat mijn mandje vol lag, zijn we naar de kassa gelopen en was het inmiddels alweer elf uur. Snel nog even wat items erbij pakken bij de kassa (want dat is altijd enorm verleidelijk) en even afrekenen.

Natuurlijk heb ik lekker veel geshopt en een shoplog zit er zeker aan te komen. Al voor ik het wist was de dag voorbij en zit ik nu dus weer in de trein naar huis, maar het was enorm gezellig.

Hier nog een aantal foto’s van de dag:
primark opening arnhem verslag
primark opening arnhem verslag
primark opening arnhem verslag
primark opening arnhem verslag
primark opening arnhem verslag
primark opening arnhem verslag
primark opening arnhem verslag
primark opening arnhem verslag

Op dit moment zijn er 10 Primark filialen in Nederland. Namelijk in Hoofddorp, Almere, Zoetermeer, Zaandam, Eindhoven, Nijmegen, Enschede, Rotterdam Alexandrium, Venlo en Arnhem. In de volgende plaatsen komen ook nog Primark filialen. Namelijk in Den Haag (najaar 2014), Heerlen (voorjaar 2015), Amsterdam (2015), Rotterdam Zuidplein (november 2014) en Dordrecht (medio 2015). Er zijn geruchten geweest over Primark winkels in Utrecht, Groningen, Tilburg, Breda en Zwolle. Vooralsnog is dit nog geen realiteit.