Nieuwe make-up proberen vind ik eigenlijk altijd leuk. Al helemaal als je geen enkele reviews hebt gelezen en geen idee hebt hoe het product zal zijn. Dan ben ik altijd extra benieuwd hoe het product nou zal zijn. Vandaag heb ik voor jullie een hele uitgebreide review over maar liefst 13 make-up producten! Er zitten een paar echte nieuwe favorieten bij. Dus ben je benieuwd? Lees dan even verder voor de uitgebreide review.


Waar ik het over heb, is deze make-up koffer van This Is It. Bij mij zou het niet zo snel mijn aandacht trekken omdat door het uiterlijk ik er niet heel veel van zou verwachten. De doelgroep van This Is It ligt ook wat lager dan mijn leeftijd dus zo gek is dat ook helemaal niet. Ben je niet stiekem nieuwsgierig hoe de kwaliteit van de producten zou zijn? In de koffer zitten een aantal kwastjes en een spiegeltje en verder zitten er nog 13 make-up producten in. Waarvan vier palettes, vier lipsticks, twee blushes en drie nagellakjes.

De koffer is van het merk Casuelle. Een merk waar ik wel eens vaker over schreef en dat me vaak heeft doen verbazen. Je kan veel looks creëren met deze koffer, maar er zitten vooral hele felle en opvallende kleuren in.Als eerst deze twee blushes. Een knal roze en een beetje een bruin/rood achtige kleur. Het is een zwarte verpakking met een draaidop. Jammer genoeg zijn deze wel een beetje poederig en creamy. Dit vind ik gelukkig niet zo heel erg bij blushes. Daarin tegen is wel het pigment erg goed.
Dan over naar de oogschaduws. In deze koffer zitten vier palettes met in elk palette zes verschillende kleuren. De palettes zijn erg klein en compact en daardoor makkelijk mee te nemen. Het neemt maar heel erg weinig ruimte in en dat vind ik wel echt een voordeel. De kwaliteit van de verpakkingen vind ik wel wat minder. Ook vind ik er veel blauwe en groene kleuren in terug. Wat meer natuurlijke kleuren was misschien handiger geweest zodat je nog meer verschillende looks kon maken. Dan over naar het pigment.

De kleuren voelen eigenlijk allemaal vrijwel gelijk aan. Ze zijn best creamy en zacht. Daardoor bevatten ze wel veel pigment, maar vagen ze ook wat sneller weg en hebben ze wat meer last van fall out. De kleuren van alle palettes hebben bijna allemaal ook dezelfde finish. Er zitten een paar matte kleuren bij, maar verder hebben ze allemaal een licht shimmery effect. Ook bevatten ze geen opvallende glitters. Het pigment van de oogschaduw is wel echt heel erg goed zoals je op de foto’s al wel kunt zien. Er zitten echt een paar pracht kleuren tussen.


Dan hebben we ook nog de lipsticks. Hiervan zitten er vier kleuren in. Twee opvallende roze tinten, een beetje een berry achtige tint en een rode tint. De verpakking vind ik wat onhandig omdat de lipstick niet helemaal terug kan in de huls waardoor je hem snel beschadigd. Wat mij dus al gebeurd is zoals je ziet op de foto’s. Ook is de verpakking zwak. Als je de lipstick wat uit de verpakking schuift en aanbrengt dan schuift hij al snel terug. Dat vind ik wel jammer.
Het pigment heeft me alweer enorm verbaasd. De producten zijn een beetje zacht en romig. Je brengt ze daardoor makkelijk aan, maar glijden er ook wat makkelijker af na bijvoorbeeld een maaltijd. Alle kleuren trekken ook niet in de lijntjes en doordat ze zo romig zijn, zie je ook nauwelijks velletjes. Vooral de berry achtige kleur vind ik echt prachtig. Hier heb ik ook al aardig wat complimentjes over gekregen. Deze lipsticks zijn wel favoriet.De lakjes vind ik als enige eigenlijk een toffe verpakking hebben. Kleine schattige potjes met een leuk zilverrandje om de dop in drie leuke kleuren. Namelijk rood, roze en mint groen.

Conclusie:
De pigmentatie van alle producten is echt top! Ik vind vooral de Berry kleurige lipstick, het paarse palette en het blauw/groene palette echt oprecht prachtig! Deze ga ik nog met veel plezier gebruiken. Het enige nadeel vind ik dat het een grote kit is. Het is daardoor niet mogelijk om één product te kopen. Wel is zo’n kit natuurlijk leuk om cadeau te doen! Leuk voor bijvoorbeeld je zusje of natuurlijk lekker voor jezelf.

Deze make-up koffer met inhoud kost maar €11,99. Je betaalt dus maar €0,92 per make-up product! Je kunt hem bij de Intertoys en online vinden.

Welk product uit deze kit lijkt jou het mooist? En kende jij het merk Casuelle?

x Daniëlle

Het product uit deze review is gesponsord. Lees de disclaimer.