miss sporty lip millionaire liquid
Op het moment zie je ze steeds vaker. De welbekende lip laquers. Goed gepigmenteerde lip producten in een lipgloss verpakking. Ook Miss Sporty heeft sinds kort een aantal van deze lip laquers in hun assortiment. Op precies te zijn de Lip Millionaire Liquid Lipstick. Van dit product heb ik drie verschillende kleuren opgestuurd gekregen en die laat ik vandaag aan jullie zien.

miss sporty lip millionaire liquid
Het is een beetje een nieuw soort product in beautyland. Een aantal merken hadden ze al, maar je ziet ze steeds vaker. De verpakking is vergelijkbaar met een lipgloss, maar een lipgloss is het zeker niet. De verpakking is transparant waardoor je dus de kleur van het product kan zien. Het product kan je aanbrengen doormiddel van een sponsapplicator. Het is even wennen omdat je werkt met zo’n heftige kleur, maar als je eraan gewend bent dan is het aanbrengen erg makkelijk.

miss sporty lip millionaire liquid
De kleuren die ik heb ontvangen zijn 400 Full Red, 103 Fuchsia Ca$h en 300 Coral Flush. Een intense, diep, rustige rode kleur, een hele felle volwassen koraal kleur en een fuchsia kleur met een soort paarse glossy finish. De andere twee kleuren hebben geen bijzondere finish en zijn egaal van kleur. In totaal zijn er zes verschillende kleuren verkrijgbaar. De volgende drie kleuren zijn ook nog te vinden in hun assortiment: 001 Lucky Me, 102 Full Peach, 201 Violet Ca$h.

miss sporty lip millionaire liquid
Hier zie je alle drie de swatches. Wauw, wat een pigment! Ziet het er niet mooi uit?! De substantie van de producten zijn best vloeibaar. Ze zijn in ieder geval niet zo stroef als een lipstick. De Liquid Lipsticks plakken niet en voelen fijn op de lippen aan. Als eerst zie je hier Full Red, Fuchsia Ca$h en daarna Coral Flush.

miss sporty lip millionaire liquid
Hier zie je de swatches op mijn lippen. Full Red en Coral Flush lijken op de foto erg veel op elkaar, maar in het echt zeker niet. Coral Flush is namelijk een stuk feller en neigt meer naar oranje dan rood. Boven zie je Fuchsia Ca$h, daarna Full Red en dan Coral Flush.

miss sporty lip millionaire liquid
Fuchsia Cash is een hele mooie niet zo voorspelbare paarse kleur. Zoiets kom je niet vaak tegen! Er zit een soort paarse glossy finish in. Ik vind hem erg bijzonder en wil hem zeker vaker gaan dragen.

miss sporty lip millionaire liquid
Full Red is een erg mooie diep rode kleur, maar ‘Full Red’ zou ik hem niet noemen. Hij is namelijk niet knal en knal rood. Hij knalt nog wel van je lippen af, maar is toch een stuk subtieler.

miss sporty lip millionaire liquid
Coral Flush is bij mij het minst favoriet als ik moest kiezen, maar alsnog prachtig. Hij is heel erg fel en heeft een mooie oranje koraal kleur. Hij knalt echt van je lippen af!

miss sporty lip millionaire liquid
Zelf ben ik zeer verrast over deze producten. Ze zijn super gepigmenteerd, voelen fijn aan, hebben bijzondere kleuren en zijn lekker budget. Deze Lip Millionaire Liquid Lipsticks kosten namelijk maar €3,99. Prachtige luxe kleuren waar je gelukkig zoals de naam al zegt geen miljoenen voor hoeft uit te geven. Hou je een beetje van een opvallende lipkleur? Kijk dan zeker even bij het schap van Miss Sporty, misschien zit er iets voor je bij.

x Danielle