Christmas Look #1

christmas makeup look oriflame
Is het al te merken dat ik langzaam in de kerststemming kom? Het lijkt nog zo ver weg, maar het is al half november geweest. Nog een dikke maand en we zitten alweer aan het kerstdiner. Ik bereid me alvast voor en heb mijn eerste kerst look al gemaakt. Langzamerhand tot kerst wil ik graag een aantal inspirerende looks voor jullie plaatsen. Dus hierbij alvast nummer één.

christmas makeup look oriflame

Stiekem hebben jullie deze look al gezien. Namelijk in de review van de Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eyeshadows. Toch wil ik hem graag wat uitgebreider aan jullie laten zien.

christmas makeup look oriflame
christmas makeup look oriflame
Dit is de ooglook. Hij is opzich nog wel subtiel, maar wel mooi en feestelijk door de gouden touch. Als basis voor deze look heb ik een cream eyeshadow van Oriflame gepakt in de kleur Gold Sparkle. Dit is een basis met enorm veel intensiteit en die ook nog goed op zijn plek blijft zitten. Hij gaat niet creasen en blijft ontzettend lang mooi op zijn plek. Deze oogschaduw bracht ik aan met mijn vingers. Daaroverheen gebruikte ik Lust in LA uit het Vintage Romance iDivine palette van Sleek. In de binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot bracht ik Heaven uit het Too Faced Natural Eye Palette aan. De look hield ik verder heel simpel en ik bracht alleen nog Sexpresso uit het Too Faced Natural Eye Palette aan in de arcadeboog en op de onderste wimperrand.

christmas makeup look oriflame
Voor de eyeliner gebruikte ik mijn geliefde Super Liner Perfect Slim van L’Oréal. De mascara die ik gebruikte was Giordani Gold Luminous Volume Mascara van Oriflame. Mijn wenkbrauwen vulde ik in met de Eyebrow kit van Catrice en Anastasia Clear Brow Gel.

christmas makeup look oriflame
Mijn gezicht heb ik verder standaard gehouden. Ik gebruikte de All Matt Plus Foundation van Catrice. Die poederde ik af met de Finishing Powder van Etos. Lightscapade van Mac gebruikte ik als highlighter, Coralista van Benefit gebruikte ik als blush en Hoola als bronzer ook van Benefit. Mijn lippen heb ik neutraal gehouden. Hieronder heb ik nog even een rijtje van alle producten en op alle producten kan je klikken zodat je naar de review van het product gaat. De review zal zich openen in een nieuw tabblad.

Catrice All Matt Plus Foundation
Etos Finishing Powder
MAC Mineralize Skin Finish Lightscapade
Benefit Coralista
Benefit Hoola
Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eyeshadow Gold Sparkle
Sleek iDivine Vintage Romance
Too Faced Natural Eye
L’Oréal Super Liner Perfect Slim
Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara
Catrice Eyebrow Set
Anastasia Clear Brow Gel

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

26 Reacties

 1. 20 november 2014 / 06:15

  It’s beginning to look a lot like Christmas…… leuk dat alle kerstlooks al weer om de hoek komen kijken. Deze heb je in ieder geval zeer mooi gedaan, glitter en glans… owh wat een heerlijkheid. xxx Lucinda

 2. 20 november 2014 / 07:10

  Hele mooie look! Ik heb ook al helemaal zin in de kerst <3

 3. 20 november 2014 / 09:14

  Mooie look! En wat heb je een mooie foto’s gemaakt!

 4. 20 november 2014 / 09:36

  Jaaaa leuk dat de Kerst make-up looks weer komen, je bent de eerste die ik zie van dit jaar. Prachtige look heb je gemaakt, zou het zelf ook zo dragen met de feestdagen!

  • Daniëlle
   Auteur
   22 november 2014 / 13:44

   Oeh leuk om te horen. Ik ga er zeker nog meer maken dit jaar. De tijd gaat zo snel, over een ruime maand is het gewoon al Kerst!

 5. 20 november 2014 / 10:44

  Wat een mooie, rustige en classy look!
  En wat ziet je huid er goed uit!

 6. 20 november 2014 / 10:54

  Wauw, erg mooie look! Ook lekker draagbaar, daar hou ik van!

 7. 20 november 2014 / 12:13

  Ik vind je look heel erg mooi zeg!! <3 Wauwie! Mooi gedaan!

 8. 20 november 2014 / 16:06

  Ik heb ook altijd gouden oogschaduw op met kerst, haha. XO

 9. 20 november 2014 / 16:30

  Hele mooie look! Niet té smoky en heftig, maar wel heel leuk! xx

 10. 20 november 2014 / 19:58

  Wauw wat een prachtige kerstlook heb je gemaakt<3 Love it

 11. 20 november 2014 / 20:04

  Oeeh bijna Kerstmis :D Hele mooie look :D x

 12. arlet
  21 november 2014 / 08:25

  O mooie look, Is het misschien leuk om een bugetlook te maken ??
  Leuk artikel!!