christmas makeup look oriflame
Is het al te merken dat ik langzaam in de kerststemming kom? Het lijkt nog zo ver weg, maar het is al half november geweest. Nog een dikke maand en we zitten alweer aan het kerstdiner. Ik bereid me alvast voor en heb mijn eerste kerst look al gemaakt. Langzamerhand tot kerst wil ik graag een aantal inspirerende looks voor jullie plaatsen. Dus hierbij alvast nummer één.

christmas makeup look oriflame

Stiekem hebben jullie deze look al gezien. Namelijk in de review van de Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eyeshadows. Toch wil ik hem graag wat uitgebreider aan jullie laten zien.

christmas makeup look oriflame
christmas makeup look oriflame
Dit is de ooglook. Hij is opzich nog wel subtiel, maar wel mooi en feestelijk door de gouden touch. Als basis voor deze look heb ik een cream eyeshadow van Oriflame gepakt in de kleur Gold Sparkle. Dit is een basis met enorm veel intensiteit en die ook nog goed op zijn plek blijft zitten. Hij gaat niet creasen en blijft ontzettend lang mooi op zijn plek. Deze oogschaduw bracht ik aan met mijn vingers. Daaroverheen gebruikte ik Lust in LA uit het Vintage Romance iDivine palette van Sleek. In de binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot bracht ik Heaven uit het Too Faced Natural Eye Palette aan. De look hield ik verder heel simpel en ik bracht alleen nog Sexpresso uit het Too Faced Natural Eye Palette aan in de arcadeboog en op de onderste wimperrand.

christmas makeup look oriflame
Voor de eyeliner gebruikte ik mijn geliefde Super Liner Perfect Slim van L’Oréal. De mascara die ik gebruikte was Giordani Gold Luminous Volume Mascara van Oriflame. Mijn wenkbrauwen vulde ik in met de Eyebrow kit van Catrice en Anastasia Clear Brow Gel.

christmas makeup look oriflame
Mijn gezicht heb ik verder standaard gehouden. Ik gebruikte de All Matt Plus Foundation van Catrice. Die poederde ik af met de Finishing Powder van Etos. Lightscapade van Mac gebruikte ik als highlighter, Coralista van Benefit gebruikte ik als blush en Hoola als bronzer ook van Benefit. Mijn lippen heb ik neutraal gehouden. Hieronder heb ik nog even een rijtje van alle producten en op alle producten kan je klikken zodat je naar de review van het product gaat. De review zal zich openen in een nieuw tabblad.

Catrice All Matt Plus Foundation
Etos Finishing Powder
MAC Mineralize Skin Finish Lightscapade
Benefit Coralista
Benefit Hoola
Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eyeshadow Gold Sparkle
Sleek iDivine Vintage Romance
Too Faced Natural Eye
L’Oréal Super Liner Perfect Slim
Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara
Catrice Eyebrow Set
Anastasia Clear Brow Gel