review foto op luxe hout webprint
Herinneringen vast leggen is leuk, maar er iets mee doen is nog leuker. Dit deed ik! In de herfstvakantie was ik op korte vakantie naar Ameland. Het was heel leuk en ik zou graag nog een keer willen. Samen met mijn vriend ben ik op een leuk plekje op de foto gegaan en de foto vind ik erg leuk geworden. Deze wilde ik dus graag laten afdrukken. Benieuwd naar het resultaat?

review foto op luxe hout webprint
Het eerste waar je misschien aan denkt bij een foto afdrukken is misschien wel gewoon afdrukken op fotopapier. Of misschien dacht je wel aan canvas. Nee, ik pak het anders en specialer aan. Onze foto heb ik laten afdrukken op luxe hout. Dit heb ik gedaan bij de webshop Webprint.nl. Dit is een website waar je enorm veel kan doen met je foto. Je kan het naast luxe hout ook laten drukken op aluminium, canvas, forex, als poster voor in de tuin en nog veel meer.

De website is overzichtelijk en als je je foto upload kan je zien of de kwaliteit goed genoeg is voor het formaat wat je kiest. Na ongeveer vijf werkdagen kwam mijn foto binnen. De foto is gedrukt op drie plankjes zoals je ziet.

review foto op luxe hout webprint
Ik vind het effect van een foto op hout laten drukken prachtig. Ook krijg je door hout een leuk structuur effect in je foto. Op afstand is de foto heel scherp en lijkt het een geheel, maar als je dichterbij komt zie je echt die structuur. Ik ben in ieder geval heel tevreden. Hierboven zie je een klein voorbeeld van het structuur wat ik precies bedoel.

review foto op luxe hout webprint
Een foto af laten drukken op hout vind ik een heel leuk en net even wat ander effect geven. Hij staat in ieder heel erg leuk aan de wand hier en ik ben er blij mee!

review foto op luxe hout webprint
Een foto laten afdrukken op luxe hout is natuurlijk wel wat duurder dan canvas, maar dan heb je ook wat. Iets wat je waarschijnlijk ook wel lang laat hangen in je kamer. Een foto laten afdrukken van 30 x 30 op luxe hout (wat ik heb gedaan) kost €39,95 en hier vind je de pagina waar je zelf kan bestellen.. Je kan het ook op gewoon hout laten drukken en dit is al wat goedkoper. Namelijk €27,95. Op dit moment is er nog een leuke kortingsactie aan de gang. Je krijgt namelijk 20% korting op alle formaten foto op hout. Gebruik de actiecode WPNLDEC301114. Deze actie is geldig tot en met 30 november 2014 en is niet te combineren met andere acties(codes).

Het product uit deze review is ter beschikking gesteld door webprint.