Lush Tea Tree Water


Jammer genoeg is Lush lang reizen voor mij, maar een tijdje geleden heb ik er gelukkig even kunnen shoppen. Uiteindelijk heb ik twee items gekocht en allebei op aanraden van Evelien, of beter gezegd de Lush expert. Onder andere kocht ik de bekende Tea Tree Water. Een toner voor je gezicht.

Tea Tree Water is een sterke toner voor een normale tot vette huid. Deze toner schiet een huid in nood te hulp. Tea Tree werkt effectief tegen bacteriën die puistjes veroorzaken. Ideaal voor mensen die snel last hebben van verstopte poriën.


Tea Tree is een wonderlijke plant uit Australië. Het is een etherische olie die bladeren van een theeboom komen. Tea Tree heeft reinigende en desinfecterende eigenschappen. Daarbij hebben ze nog grapefruit en jeneverbes toegevoegd voor een nog betere werking.

De verpakking is typisch Lush. Hij ziet er in principe hetzelfde uit als alle andere verpakkingen van Lush. Zwart met witte letters en verder heel simpel. Hij is hygiënisch in gebruik door de spray flacon. Daarnaast zit er ook nog een klein handig plastic dopje op.


Je kunt de spray direct op je gezicht sprayen of op een watje en daarna op je gezicht. Je kan de toner in de ochtend en in de avond gebruiken, maar het kan ook op ieder moment van de dag om jezelf op te frissen. Het haalt de laatste restjes weg van je make-up. Ook worden je poriën wat meer geopend. Daardoor zal de dagcrème beter opnemen in je huid.

Ingrediënten:
Tea treewater (Melaleuca alternifolia), Grapefruit water (Citrus paradisi), Jeneverbes water (Juniperus communis), *Limonene (*Limonene), Parfum (Perfume), Methylparabeen

De geur van deze toner is heel fris, maar wel apart. Het doet mij associeren met een dierenarts of tandarts. Vraag me niet waarom, maar dat was het eerste waar ik aan dacht. Gelukkig vervliegt deze lucht al snel.


De toner vind ik fijn in gebruik en het voelt erg verfrissend. Ook heb ik het idee dat mijn dagcrème echt beter word opgenomen. Wel wil ik erbij zeggen dat het je pukkeltjes niet doet verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook is het lastig te zeggen of het helpt het tegen te gaan. Persoonlijk kan ik dit moeilijk vergelijken. Het ligt namelijk ook erg aan je nachtrust, je eetgewoontes, stress en of je genoeg drinkt. Daarom durf ik niet goed te zeggen of het echt een wondermiddel is voor pukkeltjes.

Na het gebruik zijn de gevoelige delen in mijn gezicht wat rood. Als ik de toner ook nog in de ochtend gebruik dan zie ik dat ik er met een watje toch nog deels wat van mijn gezicht af haal. Ik heb het idee dat deze toner goed zijn werk doet en ik vind hem fijn in gebruik. Sinds ik hem heb gebruik ik hem elke dag en tot nu toe heb ik nog geen negatieve punten kunnen bedenken.


Deze Tea Tree Water heeft een beperkte houdbaarheidsdatum vanwege de ingrediënten en hij is een jaar en twee maanden lang houdbaar. Voor 100 gram betaal je €6,25. Hij is ook nog verkrijgbaar in een grotere fles. Hij is verkrijgbaar bij Lush online en in de winkel.

Liefs Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

22 Reacties

 1. 6 november 2014 / 06:35

  Hahaha Evelien is voor mij ook een grote inspiratie als het op Lush Goodies aan komt, leuk hé? Deze Tea Tree Water heb ik ook geprobeerd. Helaas ging bij mij al snel het pompje stuk, maar of het werkt… dat zeker. Voelt heerlijk aan op de huid ook. xxx Lucinda

 2. 6 november 2014 / 08:48

  Wat een fijne review! Ik heb deze toner nog nooit gebruikt maar hij klinkt goed!

 3. 6 november 2014 / 08:54

  Heb al ontzettend veel goede verhalen gehoord over dit product, ben er erg benieuwd naar!

 4. 6 november 2014 / 09:11

  Hele fijne review! Ik wist niet dat ze tea trea oil ook bij Lush hadden, maar dit klinkt wel als een heel fijn product! :)

 5. 6 november 2014 / 09:45

  Ik ben echt dol op de toners van Lush! Ik heb zelf A Breath of Fresh Air, inmiddels mijn tweede verpakking :-) Tea Tree zou iets te agressief zijn voor mijn huid denk ik

 6. 6 november 2014 / 10:44

  Ik heb een tijdje iets vergelijkbaars gehad van The Body Shop maar daar was ik niet zo blij mee, mijn huid werd helemaal rood en geïrriteerd. Deze lijkt me beter, sowieso vind ik gezichtsverzorging van Lush beter dan van TBS.

 7. 6 november 2014 / 12:11

  Ik moet dit toch echt eens gaan proberen, ben er heel benieuwd naar!

 8. 6 november 2014 / 13:10

  Ik heb al mijn derde grote fles hiervan (of is het mijn vierde?) en heb ook al 3 kleine opgemaakt, ik ben zo’n fan van dit product!

  • Daniëlle
   Auteur
   9 november 2014 / 20:50

   Dat is zeker veel! Tot nu toe ben ik ook al een grote fan :)

 9. 6 november 2014 / 13:27

  Zou je de toner op krijgen in een jaar? Het klinkt als een fijn product, ik zou het persoonlijk fijner vinden als hij parfum vrij was geweest:)

  • Daniëlle
   Auteur
   9 november 2014 / 20:50

   Ik heb echt geen idee hoe lang je ermee zou doen. Ik laat het je weten als hij op is. Ookal denk ik dat dat wel lang kan duren.

 10. 6 november 2014 / 14:46

  Lijkt me echt een fijn product, iedereen praat zo goed hierover.

 11. 6 november 2014 / 15:11

  Klinkt als een goed product en ik ben nog op zoek naar een goede toner en wellicht wordt dat er wel één van Lush!

 12. 6 november 2014 / 19:09

  Klinkt als een fijne toner! Vroeger, lang geleden, gebruikte ik nooit toner, ik wist niet eens wat het was. Maar sinds ik jaren geleden een keertje een toner uitprobeerde gebruik ik het iedere dag. Het is zo fijn verfrissend, en het haalt echt álle viezigheid van je gezicht!

  • Daniëlle
   Auteur
   9 november 2014 / 20:49

   Ja dat heb ik dus ook. Vroeger gebruikte ik het ook nooit, maar ik merk nu wel echt dat het heel goed werkt.

 13. 7 november 2014 / 23:48

  Hihihi, fijn dat hij zo goed bevalt! “De Lush expert”.. leuke titel, haha! ♥ De geur heb ik zelf nog nooit geassocieerd met de dierenarts, maar ik snap wel waarom, denk ik. Hij heeft een heel frisse, maar ook wat klinische geur, vind ik! Ik moet gelukkig zelf altijd aan de zee denken, haha.

  • Daniëlle
   Auteur
   9 november 2014 / 20:47

   Ja dat is wel een betere associatie ja! In mijn ogen ben je ook een expert op het gebied van de producten van Lush. Waarom werk je er nog niet?! :)

 14. 11 november 2014 / 10:16

  Ik heb nog niet zoveel gezichtsproducten van Lush gebruikt, maar ze klinken zo fijn allemaal :)

 15. 13 november 2014 / 20:42

  Ik heb hem wel in mijn la liggen maar nog niet gebruikt, misschien toch wel eens tijd!

  • Daniëlle
   Auteur
   14 november 2014 / 14:26

   Ja moet je doen! Ben benieuwd wat je ervan zal vinden.