Oriflame Giordani Gold Luscious Mascara
Het is weer tijd voor mij om een nieuwe mascara te gebruiken en dit keer ging ik voor een nieuwe mascara van Oriflame. Aan de verpakking is niet veel af te leiden dus ik was al erg benieuwd geworden naar het effect van deze mascara. In dit artikel laat ik mijn mening over deze mascara weten en ook laat ik duidelijke verschil foto’s zien van deze mascara.

Oriflame Giordani Gold Luscious Mascara
Het is de Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara om precies te zijn. De verpakking is heel simpel. Hij is zwart met gouden details. Wel zit de mascara in een doosje met een gebruiksaanwijzing en met daarop de ingrediënten. Dat vind ik wel een echt luxe gevoel geven! Dit ben ik alleen vergeten om op de foto te zetten voor jullie. De verpakking bevat 8 ml aan product.

Oriflame Giordani Gold Luscious Mascara
Het borsteltje vind ik eruit zien als zo’n standaard mascara borsteltje. Hij heeft niet hele bijzondere haartjes en ze staan ook niet in een speciale richting. Het is dus een basic borsteltje, maar dat kan natuurlijk ook erg fijn zijn.

Dit is wat Oriflame erover te zeggen heeft: “Deze nieuwe mascara geeft de wimpers verbluffend volume zonder ze te verzwaren. De formule met Lash Enhancing System voedt, verbetert en versterkt de wimpers en vermindert het uitvallen van wimperhaartjes. De intens zwarte kleur en het royale borsteltje zorgen voor een optimale dekking en staan garant voor een geraffineerde, niet te missen oogopslag!”

Ingredienten van de mascara:
aqua, stearic acid, hydrogenated cetyl olive esters, oryza sativa cera, butylene glycol, glucamine, helianthus annuus seed cera, acacia senegal gum, pvp, copernicia cerifera cera, cyclopentasiloxane, pvp/eicosene copolymer, hydroxyethylcellulose, cera alba, silica, cyclohexasiloxane, phenoxyethanol, shorea robusta resin, caprylyl glycol, dimethicone, rhus verniciflua peel cera, disodium edta, lecithin, panthenol, tocopheryl acetate, ceteareth-20, bht, methylparaben, propylparaben, ppg-26-buteth-26, ethylparaben, peg-40 hydrogenated castor oil, apigenin, oleanolic acid, biotinoyl tripeptide-1, ci 77499

Oriflame Giordani Gold Luscious Mascara
Boven zie je mijn wimpers van verschillende richtingen zonder mascara en onder met de mascara.

De mascara is intens zwart, wel zorgt de mascara er lichtjes voor dat je wimpers tegen elkaar aan zullen plakken. Zelf vind ik het effect wel mooi, maar ik zou niet snel meerdere laagjes van de mascara aanbrengen. De mascara brengt fijn aan en geeft ook lengte aan mijn wimpers.

Oriflame Giordani Gold Luscious Mascara
Dat mijn wimperhaartjes minder snel uitvallen merk ik niet. Dit heb ik sowieso al niet snel, maar het is niet dat deze mascara daar nog eens extra voor zorgt bij mij.

Eigenlijk heb ik er niet extreem veel over te zeggen. Verbazingwekkend enthousiast ben ik niet, teleurgesteld ben ik ook niet. Ik ben tevreden, dat is het goede woord. Het is een erg fijne basic mascara.

Oriflame Giordani Gold Luscious Mascara
Het verschil is duidelijk te zien en ik ben tevreden, ik gebruik hem nu dagelijks. Deze Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara kost nu in de aanbieding €11,99. De normale prijs van deze mascara is €16,-. Je kan de mascara online kopen op de site van Oriflame.

Liefs Daniëlle