Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara

Oriflame Giordani Gold Luscious Mascara
Het is weer tijd voor mij om een nieuwe mascara te gebruiken en dit keer ging ik voor een nieuwe mascara van Oriflame. Aan de verpakking is niet veel af te leiden dus ik was al erg benieuwd geworden naar het effect van deze mascara. In dit artikel laat ik mijn mening over deze mascara weten en ook laat ik duidelijke verschil foto’s zien van deze mascara.

Oriflame Giordani Gold Luscious Mascara
Het is de Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara om precies te zijn. De verpakking is heel simpel. Hij is zwart met gouden details. Wel zit de mascara in een doosje met een gebruiksaanwijzing en met daarop de ingrediënten. Dat vind ik wel een echt luxe gevoel geven! Dit ben ik alleen vergeten om op de foto te zetten voor jullie. De verpakking bevat 8 ml aan product.

Oriflame Giordani Gold Luscious Mascara
Het borsteltje vind ik eruit zien als zo’n standaard mascara borsteltje. Hij heeft niet hele bijzondere haartjes en ze staan ook niet in een speciale richting. Het is dus een basic borsteltje, maar dat kan natuurlijk ook erg fijn zijn.

Dit is wat Oriflame erover te zeggen heeft: “Deze nieuwe mascara geeft de wimpers verbluffend volume zonder ze te verzwaren. De formule met Lash Enhancing System voedt, verbetert en versterkt de wimpers en vermindert het uitvallen van wimperhaartjes. De intens zwarte kleur en het royale borsteltje zorgen voor een optimale dekking en staan garant voor een geraffineerde, niet te missen oogopslag!”

Ingredienten van de mascara:
aqua, stearic acid, hydrogenated cetyl olive esters, oryza sativa cera, butylene glycol, glucamine, helianthus annuus seed cera, acacia senegal gum, pvp, copernicia cerifera cera, cyclopentasiloxane, pvp/eicosene copolymer, hydroxyethylcellulose, cera alba, silica, cyclohexasiloxane, phenoxyethanol, shorea robusta resin, caprylyl glycol, dimethicone, rhus verniciflua peel cera, disodium edta, lecithin, panthenol, tocopheryl acetate, ceteareth-20, bht, methylparaben, propylparaben, ppg-26-buteth-26, ethylparaben, peg-40 hydrogenated castor oil, apigenin, oleanolic acid, biotinoyl tripeptide-1, ci 77499

Oriflame Giordani Gold Luscious Mascara
Boven zie je mijn wimpers van verschillende richtingen zonder mascara en onder met de mascara.

De mascara is intens zwart, wel zorgt de mascara er lichtjes voor dat je wimpers tegen elkaar aan zullen plakken. Zelf vind ik het effect wel mooi, maar ik zou niet snel meerdere laagjes van de mascara aanbrengen. De mascara brengt fijn aan en geeft ook lengte aan mijn wimpers.

Oriflame Giordani Gold Luscious Mascara
Dat mijn wimperhaartjes minder snel uitvallen merk ik niet. Dit heb ik sowieso al niet snel, maar het is niet dat deze mascara daar nog eens extra voor zorgt bij mij.

Eigenlijk heb ik er niet extreem veel over te zeggen. Verbazingwekkend enthousiast ben ik niet, teleurgesteld ben ik ook niet. Ik ben tevreden, dat is het goede woord. Het is een erg fijne basic mascara.

Oriflame Giordani Gold Luscious Mascara
Het verschil is duidelijk te zien en ik ben tevreden, ik gebruik hem nu dagelijks. Deze Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara kost nu in de aanbieding €11,99. De normale prijs van deze mascara is €16,-. Je kan de mascara online kopen op de site van Oriflame.

Liefs Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

16 Reacties

 1. 4 november 2014 / 06:29

  Als ik de naam zo zie en het resultaat, dan had het voor mij wel wat meer mogen zijn. Zeker voor de prijs is dit het niet voor mij. Jammer. xxx Lucinda

 2. 4 november 2014 / 08:04

  Ik vind ‘m redelijk prijzig maar hij geeft je wel een mooi effect!

  • Daniëlle
   Auteur
   4 november 2014 / 12:12

   Ja dat klopt, hij is wel redelijk prijzig. Gelukkig is hij wel in de aanbieding nu. Dus dat scheelt al weer.

 3. 4 november 2014 / 08:14

  Ik vind hem wel mooi :) Meestal heb ik ook echt klonterige wimpers maar ik heb gewoon liever dat, dan dat ik géén wimpers heb haha! Maar jouw wimpers zijn mooi lang zeg :)

 4. 4 november 2014 / 08:47

  Ik vind het effect heel erg mooi en natuurlijk, precies waar ik van houd <3

 5. 4 november 2014 / 09:11

  Wow wow wow, dit is echt een groot verschil, super mooi!!

 6. 4 november 2014 / 09:43

  ik vind het een onwijs mooi resultaat! Je ziet duidelijk verschil maar niet overdreven:-)

 7. 4 november 2014 / 11:33

  Hij geeft een heel mooi effect! Wel jammer dat de wimpers een beetje aan elkaar plakken, daar hou ik nooit zo van.

 8. 4 november 2014 / 13:55

  Het ziet er wel heel erg mooi uit, maar het kan altijd zwarter en voller voor mij ;)

 9. 4 november 2014 / 15:37

  Ik vind het effect erg mooi en natuurlijk! Wel jammer dat je wimpers soms aan elkaar plakken. x

 10. 4 november 2014 / 21:25

  Ik vind het effect echt heel erg mooi. Super neutraal.

 11. 5 november 2014 / 21:37

  Ziet er wel goed uit, maar voor die prijs ga ik toch liever voor een mascara met een meer “wow” effect, haha als je snapt wat ik bedoel :P Vind hem te gewoontjes voor de prijs!