In totaal staan er al meer dan 16.000 reacties online! Al 16.000 keer hebben jullie samen de moeite genomen om eens een reactie achter te laten. In dit overzicht laat ik je 10 leuke reacties zien van het afgelopen jaar. Het is lastig om de allerleukste eruit te vissen omdat het er zo veel zijn, maar deze mensen reageren veel en ook altijd heel lief.

Ze staan van 1 tot 10, maar ik heb ze eigenlijk in willekeurige volgorde gezet. Want ik ben natuurlijk blij met elke reactie die ik krijg en soms zijn het er zo veel en zijn ze zo lief!


1. Lucinda – Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met het halen van je theorie examen. Dat is toch altijd wel een dingetje en volgens mij ook een stuk moeilijker dan toen ik dat 9 jaar geleden moest. Owh en zelf je horloge fixen, echt knap dat je dat hebt gedaan want ik zou het niet durven hoor, dat gaat sowieso fout… ik ken mijzelf hahaha. xxx

2. Saskia – Hey meis!! Het is vakantie dus doe ook lekker een beetje rustig aan! en geniet er een beetje van! je blog loopt niet weg 😉 enne Mijn kids zijn inmiddels helemaal fan van je want we hebben gisteren met zn drieen geleerd te loomen door jou duidelijke filmpje! Anne zei echt serieus Daniëlle legt het heel goed uit mama!! ook mijn kleine van 4 Lucas heeft inmiddels leren loomen! (en ik en ik dacht dat ik het nooit onder de knie zou gaan krijgen maar ja moet wel de kids helpen…) Dus dank je wel!! je bent een hele goede juf (zei anne ook weer 😉 )

3. Manon – Wow wat een mooie veranderingen zo om te zien, ik volg je niet vanaf het begin dus ik ken je niet van het blogspot domeintje, maar wel van makemeblush, ik denk dat ik je iets minder als een jaar volg. Ik vind het echt super knap hoe je het doet allemaal , gefeliciteerd!

4. Marloes – Wat een prachtige blush! ZIet er heel goed uit!

5. Svenja – Jaaaa leuk dat de Kerst make-up looks weer komen, je bent de eerste die ik zie van dit jaar. Prachtige look heb je gemaakt, zou het zelf ook zo dragen met de feestdagen!

6. Vanessa – Super leuk filmpje! En coole intro heb je, is eens anders dan bij de meeste bloggers 🙂

7. Sara – Wat heb je een prachtig artikel gemaakt zeg! Wauw. <3 Ik gebruik altijd het wenkbrauw kitje van Catrice en transparante wenkbrauwgel. 8. Angela – Jeetje, wat een goed artikel! Hier heb je vast veel tijd ingestoken, super handig!

9. Kirsten – Ik moet echt een keer naar Duitsland om beautyproducten te shoppen. Ik ben benieuwd naar deze twee Baby Lips! Fijne review <3 10. Bernadet – Hele mooie look weer Danielle, ik vind hem prachtig!
Zelf zou ik alleen de nep-wimpers weglaten maar dat is omdat die bij mij altijd ergens anders terecht komen dan op mijn oog haha, het lukt mij echt niet =’D

Ik wil niet mensen ermee buiten sluiten die ook altijd leuke en lieve reacties achter laten en niet hier tussen staan. Alle reacties waardeer ik enorm <3