new years eve ooglook
Het is bijna zo ver. De uren kunnen worden afgeteld want dit is de één na laatste dag van het jaar 2014. We willen natuurlijk knallend het jaar uit, maar ook knallend het jaar in. Daar hoort natuurlijk een mooie knallende ooglook bij. Deze heb ik natuurlijk gemaakt en wil ik graag met jullie delen. Het is een ooglook met lekker veel glans en feestelijke kleuren.

new years eve ooglook
Dit is de ooglook die ik gemaakt heb. In de ooglook heb ik een koperen/gouden kleur gebruikt die lekker feestelijk is. Verder zijn alle oogschaduws glimmend en glanzend wat ook weer dat feestelijke effect creëert. De look heb ik afgemaakt met een mooie knallende wing en een dikke laag mascara. In de look heb ik ook een aantal donkere kleuren gebruikt voor een wat meer smokey effect.

new years eve ooglook
Deze look heb ik gemaakt met Casuelle 98 oogschaduw palette. Dit palette bevat 98 kleuren en heeft enorm veel keuze. Het palette kost €9,99 en is verkrijgbaar bij de This Is It afdeling van Intertoys.

new years eve ooglook
new years eve ooglook
Voor als je de look wil namaken met hetzelfde palette, dan heb ik hier een rijtje van welke kleuren ik waar heb aangebracht. Onder mijn wenkbrauw heb ik een glanzende warme highlighter aangebracht (rij 3, kleur 10). Op het bewegend ooglid heb ik als eerst een bronzen oranje kleur aangebracht (rij 2, kleur 2). Een neutrale taupe kleur (rij 2, kleur 9) bracht ik daarna aan in de arcadeboog en in het buitenste deel van het bewegend ooglid. Hierna ging ik het goed blenden met een zachte kwast. Voor nog meer diepte pakte ik een nog donkerdere bruine kleur (rij 5, kleur 2) en deze zette ik nog wat meer aan in de arcadeboog. Dit doe ik zachtjes zodat ik hem niet hoef te blenden en je de vorige kleur ook nog goed zit. Dit zorgt voor een mooi verloop. Daarna ging ik met een gouden kleur (rij 2, kleur 10) over de oranje heen. Ik wilde namelijk dat de look niet teveel oranje zou lijken, maar ook niet teveel geel goud. Deze combo vond ik er perfect uitzien. Met een donkere kleur (rij 7, kleur 2)zette ik het laatste deel van mijn arcadeboog en net boven mijn wimperrand aan. Deze kleur gebruikte ik ook voor onder mijn wimperrand.

new years eve ooglook
Op mijn gezicht gebruikte ik mijn nieuwe MAC Studio Sculpt Foundation en mijn nieuwe Astor Perfect Stay Concealer. Als bronzer gebruikt ik Golden Rose Terra Bronzing Powder, als blush de kerstbush van Hema en voor de highlighter de MAC Mineralize Skin Finish in Lightscapade.

new years eve ooglook
Dat was dan alweer de gehele look. Hieronder vind je nog een lijst met de gebruikte producten en als je er op klikt ga je automatisch naar de review. Wat vind jij van mijn new years eve ooglook?

Lijst met gebruikte producten voor deze look:

Casuelle 98 Eyeshadow Palette
L’Oréal Super Liner Perfect Slim
Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara
Too Faced Shadow Insurance
Benefit Brow Zings Light
MAC Studio Sculpt Foundation NW15
Astor 24H Perfect Stay Concealer
Hema Kerstblush
Golden Rose Terra Bronzing Powder
Mac Mineralize Skin Finish Lightscapade