best bekeken artikelen 2014
In het jaar 2014 zijn er maar liefst 337 artikelen online gekomen. De één wat meer succesvoller dan de andere. In dit overzicht laat ik je de 10 best bekeken artikelen van het jaar 2014 zien. Benieuwd welk artikel het meest bekeken is dit jaar, lees dan verder.

best bekeken artikelen 2014
1. Essence nu online te koop
Via internet kwam ik erachter dat Essence ook online te koop is. Dit wilde ik niet voor me houden en heb dit met jullie gedeeld. Inmiddels is het zo vaak op google opgezocht dat dit het best bekeken artikel is van dit jaar.

2. Victoria Body Mists
Je hoort er veel over bij Amerikaanse Youtubers en ineens was het ook in Nederland te koop. Zelf had ik er twee gekocht en hier wat over geschreven.

3. Catrice Velvet Finish Foundation
Afgelopen zomer breiden Essence en Catrice hun schappen uit met dit keer een hoop leuke producten. Uiteindelijk schreef ik er ook veel reviews over. De Velvet Finish Foundation was wel een favoriet van jullie.

4. Catrice en Essence breiden schappen uit
Jullie waren massaal benieuwd wat voor nieuwe producten Essence en Catrice zouden krijgen en dat was te merken. Dit artikel staat daarom ook op de vierde plek in lijst.

5. Baby Lips Electro
Baby Lips waren een enorme hype en eindelijk kwam Maybelline uit met een nieuwe reeks die in Nederland te koop zou zijn. Namelijk de Electro lijn.

6. Kruidvat Ontharingsspray
Dit product werkt zo simpel en fijn dat ik er een review over schreef en dit met jullie deelde.

7. Ultimate Stay Lipstick Catrice
Net zoals de Velvet Foundation werd ook de nieuwe lipstick van Catrice veel bekeken. Een prachtig product voor ook een mooi prijsje en dat vonden jullie ook.

8. Catrice Brow Definer
Ook naar dit product waren jullie blijkbaar nieuwsgierig, de brow definer. Een stiftje om je wenkbrauwen mee bij te tekenen.

9. Etos Anti Redness Primer
Ook veel bekeken, maar wel laag in het lijstje is deze primer van de Etos. De primer speciaal voor roodheden in je gezicht.

10. Catrice nog meer nieuwe producten Herfst/Winter
Als laatste staat dit artikel van Catrice. Het was ineens bekend dat Catrice nog meer toffe producten zouden gaan toevoegen. Producten waar ik enthousiast over was, maar jullie ook.