beautybay too faced bestelling friday
In Amerika is Black Friday enorm. Mensen die voor de deur slapen, ruzie om een tv en mega lange rijen voor de winkels. Ook in Nederland deden in aantal winkels mee aan Black Friday, maar ook een boel webshops. Beautybay had dit jaar ook een actie speciaal voor Black Friday. Ik bestelde een aantal items en laat die vandaag aan jullie zien.

Bijna de hele dag heeft de site van Beautybay eruit gelegen. Het was enorm druk, maar ik gaf de hoop niet op. Bijna de hele dag heb ik de site gerefreshed, want ik moest en zal een bestelling plaatsen. Aan het einde van de dag was het gelukkig gelukt en had ik mijn bestelling geplaatst. Beautybay had onder andere korting op Too Faced, Anastasia, The Beautybay Collection en Stila. Een aantal merken waar ik helemaal weg van ben. Uiteindelijk besloot ik niet extreem veel te bestellen, maar wel genoeg voor de komende tijd.

beautybay too faced bestelling friday
beautybay too faced bestelling friday
Hier zie je al mijn aankopen. In totaal heb ik vier producten besteld en ik kreeg een mini erbij gratis. De Too Faced Chocolate Bar stond al lang op mijn wishlist en wat had ik een geluk dat deze afgeprijsd was. Voor de Black Friday kostte deze ongeveer rond de €55,-. Inmiddels is hij al in de prijs gedaald, maar ik betaalde er €35,10 euro voor. Dat noem ik nou eens korting! Too Faced is namelijk niet vaak in de aanbieding, dus blij was ik zeker!

beautybay too faced bestelling friday
Ik besloot ook om de Too Faced Sweethearts Blush te bestelling. Deze nam ik in de kleur Peach Beach. Een hele mooie koraal, bruine en peachy kleur. Deze kostte met de korting €18,70 en zonder korting €23,10. Wat me ook heel erg opviel is dat veel producten na de Black Friday in prijs verlaagd zijn. Deze blush heeft namelijk een lange tijd €35,- gekost en dat vond ik destijds te prijzig.

beautybay too faced bestelling friday
Nog een product die ik al maanden wilde hebben was de Too Faced Shadow Insurance. Een oogschaduwbasis waar veel mensen razend over zijn. Hiervoor heb ik €13,20 betaald en normaal kost deze €16,70. Ik ben enorm benieuwd wat ik ervan zal gaan vinden!

beautybay too faced bestelling friday
beautybay too faced bestelling friday
Als laatste bestelde ik nog een haarborstel van The Beautybay Collection. Beautybay heeft namelijk ook een eigen make-up lijn. Daar kocht ik overigens niks van, maar deze borstel sprak me wel erg aan. Het is een soort namaak van de Tangle Teezer en hij is roze! Hij kostte uiteindelijk maar €3,30 dus dat vond ik erg meevallen.

beautybay too faced bestelling friday
Omdat ik over de een bepaald bedrag zat, mocht ik nog een tester uitkiezen. Ik koos voor een mini Anastasia Clear Brow Gel. Deze heb ik al en bevalt me enorm goed. Altijd handig om dat een back-up in huis te hebben.

beautybay too faced bestelling friday
Voor de hele bestelling betaalde ik €70,30 in plaats van €90,40. Nou, dat vind ik een fijne korting! Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn aankopen. Ik koop niet vaak iets duurs voor mijzelf, maar dit keer heb ik het gedaan en ik kan niet wachten totdat ik het ga gebruiken.

Welk product spreekt jou het meeste aan?