make-up producten opnieuw zou kopen
Sommige beauty producten maken zo’n indruk op mij en bevallen mij zo goed dat ik het zeker ultieme favorieten kan noemen. Toch koop ik als beautyblogger niet vaak producten opnieuw. Dit komt omdat ik vaak vergelijkbare producten koop om te reviewen, maar ook nieuwe producten opgestuurd krijg. Ik dit artikel deel ik 7 make-up producten die ik absoluut opnieuw zou kopen.

Naast deze producten heb ik eigenlijk nog veel meer beauty favorieten die ik opnieuw zou kopen, maar dit is in ieder geval al een groot deel.

make-up producten opnieuw zou kopen

NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade

Nadat mijn Anastasia Dipbrow Pomade vrijwel op was, zocht ik naar een vergelijkbaar product voor een nieuwe review. Al snel kwam ik op de NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade. Eerst vond ik hem lang niet zo goed als de ABH Dipbrow Pomade, maar inmiddels gebruik ik hem iedere dag. Hij is een stuk natuurlijker en op die manier heel fijn voor dagelijks gebruik. Ik zou denk ik niet meer zonder kunnen.

make-up producten opnieuw zou kopen

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Toch zit de Anastasia Dipbrow Pomade ook in dit lijstje. Ik zou niet zonder deze beide producten kunnen. De NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade vind ik prachtig voor ieder dag, maar met deze kan ik mijn wenkbrauwen nóg strakker bijtekenen. Extra mooi dus voor speciale gelegenheden, feestjes of natuurlijk mijn Instagram looks.

Max Factor CC Cream

Helaas is dit product lastig verkrijgbaar, maar dit vindt ik absoluut een topper. Deze CC Cream biedt een mooie medium dekking, brengt erg makkelijk aan en blijft de hele dag mooi zitten. Ik ben inmiddels al aan mijn tweede tube begonnen en dat zegt al heel veel. Verwacht geen hoge dekking bij dit product, maar juist een mooie CC Cream voor dagelijks gebruik. Zeker een topper!

make-up producten opnieuw zou kopen

L’Oréal Infallible 24H Foundation

Vaak draag ik deze foundation eigenlijk niet, maar toch hoort hij in dit rijtje. Dit is voor mij namelijk de perfecte hoogdekkende foundation zonder SPF. Zo’n foundation wil ik altijd in mijn stash hebben en een betere als deze van L’Oréal heb ik nog niet kunnen vinden. Deze gebruik ik als ik écht een hele egale huid wil en als ik weet dat ik op de foto (met flits) ga.

make-up producten opnieuw zou kopen

MAC Matte Lipstick in Mehr

De mensen die mij al langer volgen weten dat ik in mijn eerste blogjaren nooit lipstick droeg. Inmiddels draag ik meerdere keren per week lipstick, maar het zullen niet snel gekke kleuren zijn. MAC Mehr is absoluut groot favoriet en draag ik enorm vaak. Ik hoef mij bij deze lipstick nooit zorgen te maken of hij er nog op zit en de kleur vind ik echt prachtig.

Essence The False Lashes Mascara

Deze mascara heb ik nog maar een half jaar, maar ik ben om. Dit is één van de allerbeste mascara’s die ik ooit heb geprobeerd en dat ook nog eens voor zo’n budget proof prijs! Deze mascara geeft veel volume, lengte en ziet er prachtig uit. Brengt makkelijk en snel aan, maar klontert niet. Echt een topper en ik heb inmiddels al een tweede.

make-up producten opnieuw zou kopen

MAC Pro Longwear Concealer NW15

Als laatste de MAC Pro Longwear Concealer. Deze heb ik gekocht naar aanleiding van veel positieve reviews en ze hadden gelijk. Dit is echt een top product. Het is een hoogdekkende concealer, die makkelijk blend en absoluut geen cakey effect geeft. Blijft heel lang zitten, ziet er prachtig uit en krijgt vrijwel alles weggewerkt.

Dit waren dan mijn 7 make-up favorieten die ik absoluut opnieuw zou kopen. Al enthousiast voor een deel twee? Ben jij het met mij eens? En wat zijn jou ultieme favorieten?