etos wk
Met Koningsdag en het WK wil je er natuurlijk op z’n Hollands erbij lopen. Etos is er al vroeg bij en heeft een collectie vol met bijpassende producten. Als het eenmaal Koningsdag is, dan ben ik altijd vergeten iets met de kleur oranje te kopen. Ik wil dan een leuke bijpassende look maken, maar heb dan niks in huis. Nu gelukkig wel. Ik heb hier namelijk vier leuke potloodjes liggen.

etos wk
Het zijn leuke kleine potloodjes in vier handige kleuren die je elk jaar weer kan gaan gebruiken. De potloodjes hebben de kleuren rood, wit, blauw en oranje. Kleuren die dus altijd handig zijn voor zulk soort dagen. Maar zijn ze ook goed gepigmenteerd en zijn ze ook fijn?

etos wk
Hierboven zie je de swatches van de potloodjes. Dat ziet er zeker goed uit. Vooral de witte kleur is echt goed wit. Je hoeft maar heel zacht de drukken en er komt al heel veel kleur van af. Ook zijn de potloodjes creamy. Wat me een beetje opvalt is de geur. Ze doen me namelijk een beetje aan de geur van schmink denken. De potloodjes blijven daarom ook wel goed zitten en dat is wel belangrijk voor zo’n dag. Als je erover veegt dan voelt het ook wel een beetje als schmink. Ze zijn wel wat anders als andere potloodjes dus.

etos wk
Je kan het simpel houden en een kleurtje op de waterlijn aanbrengen, je kan er een vlaggetje mee op je wangen tekenen of een mooie wing met alle kleuren. In dit artikel vind je een Koninginnedag look. Deze is gemaakt met oogschaduw, maar kan natuurlijk ook met deze potloodjes.

etos wk
Naast deze potloodjes heeft Etos ook nog meerdere producten met een Nederlandse sfeer. Hierboven vind je een collage van de producten.

Body Tattoo Stickers €2,99 – Nail Art €2,49 – Nagellak €2,49 – Potloodjes €3,99 – Diamond Shine Gloss €3,99

etos wk
Het zijn leuke potloodjes op te hebben. Ze kosten €3,99 en dat betekent dat je ongeveer €0,99 betaalt per potloodje. Zulk soort potloodjes vind ik echt ideaal en komen elk jaar weer van pas. Gewoon iets wat eigenlijk iedereen moet hebben. Ik ben er blij mee en ik denk dat ik met het WK weer een rood wit blauwe eyeliner ga maken. De potloodjes zijn vanaf 7 april verkrijgbaar

Wat voor look ga jij maken met het WK?

x Daniëlle