provo catrice limited edition
In mei komt Catrice weer met een nieuwe collectie, namelijk Catrice Provo Limited Edition. Deze collectie is geïnspireerd op de samensmelting van lingerie en streetwear die je momenteel veel ziet op de catwalks. De collectie ziet er naar mijn idee heel luxe uit en in dit artikel laat ik je alle producten zien.


Bekijk hier een sfeervideo van deze Catrice Provo Limited Edition.

provo catrice limited edition

Cushion Powder Lips – €4,99

Deze Cushion Powder Lips zijn verkrijgbaar in een roze en lichtpaarse tint. Ze beloven een intense kleur te geven een zijdezachte matte finish op de lippen.

provo catrice limited edition

Scented Powder – €4,99

Deze Scented Poeder is een transparante poeder met een aangename geur. Deze poeder heeft een subtiele glanzende finish.

provo catrice limited edition

Eye Palette – €4,99

Dit oogschaduwpalette bevat twee glanzende en twee matte kleuren. Ook zit er een matchende eyeliner in met een rode kleur.

provo catrice limited edition

Volume Lash Dust – €3,99

Dit product zorgt voor veel volume van de wimpers. Het zijn microfijne, witte poederdeeltjes die je wimpers nét wat extra’s geven. Breng dit aan bovenop je mascara en breng er daarna nog een laagje bovenop aan.

provo catrice limited edition

Gradation Blush – €3,99

Deze twee mooie ombre blushes zijn verkrijgbaar in twee verschillende tinten, namelijk een lichte glanzende tint en een donkere matte tint.

provo catrice limited edition

Nagellak – €2,99

Als laatste zit er in deze collectie nog vijf kleuren nagellak en niet zomaar kleuren, maar hele bijzondere. Ik vind ze er op de foto prachtig uitzien.

Bekijk de Limited Edition kalender om te kijken
welke Limited Edition er nu in de winkel ligt.

De Catrice Provo Limited Edition is verkrijgbaar van half mei t/m juni 2017 bij Kruidvat en Trekpleister. Deze collectie vind ik er zelf zo mooi en luxe uitzien. Ben heel benieuwd naar de producten! Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?